Κονσεϊσάο: «Ψέματα όσα λέγονται περί επιστροφής του Ολιβέιρα»

Κονσεϊσάο: «Ψέματα όσα λέγονται περί επιστροφής του Ολιβέιρα»

bet365

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του σημερινού αγώνα της Πόρτο με τη Ρίο Άβε, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο αναφέρθηκε και στο θέμα της επιστροφής του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει μια προσπάθεια να διατηρήσει τον Σέρτζιο Ολιβέιρα στο δυναμικό του και τη νέα χρονιά. Οι συζητήσεις με την Πόρτο, όπου ανήκει ο 26χρονος μέσος, θα ξεκινήσουν μετά το τέλος των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων, όπως δήλωσε πρόσφατα και ο αθλητικός διευθυντής των Πρωταθλητών Ελλάδας, Μάριο Μπράνκο.

Στην Πορτογαλία έχει αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία αναφορικά με το μέλλον του Ολιβέιρα κάτι που ενόχλησε τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο προπονητής των «Δράκων» ξεκαθάρισε τη θέση του και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Ρίο Άβε

«Είναι ψέμα ότι έχει ξεκινήσει συζήτηση για την επιστροφή του Ολιβέιρα στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο ποιοι θα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν το ρόστερ μας την ερχόμενη σεζόν», σχολίασε ο τεχνικός της Πόρτο και ουσιαστικά διέψευσε τα όσα κυκλοφόρησαν, περί επιστροφής του ποδοσφαιριστή, τις τελευταίες ημέρες στην Πορτογαλία.

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί το συγκεκριμένο θέμα και σίγουρα θα κάνει την προσπάθεια να κρατήσει τον Ολιβέιρα στο ρόστερ του, έχοντας ως «όπλο» και την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα