«Γυάλισε στη Σπόρτινγκ ο Βρουσάι»

Gazzetta team
«Γυάλισε στη Σπόρτινγκ ο Βρουσάι»

bet365

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μάριου Βρουσάι με τη Βίλεμ τον έχουν βάλει στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα.

Ο Βρουσάι από τον Ιανουάριο έχει δοθεί δανεικός για ενάμιση χρόνο από τον Ολυμπιακό στη Βίλεμ και ήδη στους πρώτους του μήνες στην ολλανδική ομάδα έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του καθώς σε 13 συμμετοχές μετράει τέσσερα γκολ και επτά ασίστ.

Σύμφωνα με την O'Jogo αυτές οι εμφανίσεις δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τη Σπόρτινγκ, η οποία τον έχει τοποθετήσει στη μεταγραφική της λίστα. Μάλιστα, όπως τονίζει το πορτογαλικό δημοσίευμα, άνθρωπος της Σπόρτινγκ θα βρεθεί στην Ολλανδία στις 5 Μαΐου για να παρακολουθήσει τον Βρουσάι από κοντά στον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ της Βίλεμ και του Άγιαξ.

Η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει ότι η Βίλεμ διατηρεί οψιόν αγοράς 800.000 ευρώ για τον Βρουσάι από τον Ολυμπιακό, την οποία σκέφτεται σοβαρά να ενεργοποιήσει, τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι, πάντα σύμφωνα με την O'Jogo, έχουν τη δυνατότητα να τον επαναποκτήσουν έναντι 1,5 εκατ. ευρώ.

 

Τελευταία Νέα