Η Μπάγερν έσπασε το... κατεστημένο των Άγγλων με τους ακριβότερους αμυντικούς

Κώστας Ζάλιαρης
Η Μπάγερν έσπασε το... κατεστημένο των Άγγλων με τους ακριβότερους αμυντικούς

bet365

Η απόκτηση του Λούκας Ερνάντες έναντι 80 εκατομμυρίων ευρώ, πέρα από την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Μπάγερν Μονάχου και τη 2η ακριβότερη μετακίνηση αμυντικού, έβαλε τους Βαυαρούς... σφήνα σε ένα ιδιαίτερο κατεστημένο που είχαν δημιουργήσει οι Άγγλοι.

Ο Βίτζιλ Φαν Ντάικ παραμένει ο ακριβότερος και ο καλύτερος αμυντικός αυτή τη στιγμή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Ολλανδός στόπερ της Λίβερπουλ, όσο κι αν στην πλειοψηφία του ο κόσμος θεώρησε τρομερή υπερβολή τα χρήματα που διατέθηκαν για την απόκτησή του (αφού ήταν μια μεταγραφή από τη Σαουθάμπτον στην κόκκινη πλευρά του μεγάλου λιμανιού), τελικά δικαίωσε μέχρι κεραίας τον Γιούργκεν Κλοπ που τον επέλεξε και που αποφάσισε να διαθέσει 84 εκατομμύρια, μπαίνοντας κι εκείνος στον χορό των πανάκριβων μεταγραφών.

Ο Λούκας Ερνάντες, διεθνής πλάγιος μπακ που είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας και μόλις ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν θ' αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για να συνεχίσει τη καριέρα του στη Μπάγερν Μονάχου, μπορεί να υπερηφανεύεται για το γεγονός πως αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή ever για τον βαυαρικό σύλλογο.

Μάλιστα, στο Μόναχο θα βρει το καλοκαίρι και τον Μπένζαμιν Παβάρ που επίσης είναι κλεισμένος από τη Μπάγερν και θα ρίξει τους τίτλους τέλους της θητείας του στη Στουτγκάρδη.

Η ομάδα του Κόβατς, κατάφερε να... σπάσει το αγγλικό κατεστημένο της 5άδας των ακριβότερων μεταγραφών αμυντικών στην ιστορία, αφού, μετά τον Φαν Ντάικ, ερχόταν ο Αϊμερίκ Λαπόρτ (65 εκατομμύρια), ο Μπέντζαμιν Μεντί (57 εκατομμύρια) και ο Τζον Στόουνς (ακριβότερος Άγγλος αμυντικός, 56 εκατομμύρια), ενώ, λίγο πιο χαμηλά στα 50 εκατ.ευρώ κόστισε η μεταγραφή του Κάιλ Γουόκερ από την Τότεναμ στους «πολίτες».

Λίβερπουλ και Σίτι τα έχουν... σκάσει για την ενίσχυση των μετόπισθεν και γι' αυτό παλεύουν οι δυο τους για τον τίτλο της Premier League, με τη Μπάγερν Μονάχου να μπαίνει πλέον ανάμεσά τους με τη δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή...

 

Τελευταία Νέα