Επέστρεψε στους πάγκους ο Γιαν Μικάελσεν

Επέστρεψε στους πάγκους ο Γιαν Μικάελσεν

bet365

Χρέη ασίσταντ στην Βέντσισελ, η οποία παλεύει για την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος Δανίας ανέλαβε ο Γιαν Μικάελσεν.

Η ομάδα της Βόρειας Δανίας βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας έχοντας μόλις δύο βαθμούς πάνω από την ουραγό Βέιλε.

Η πρόσληψη του Γιαν Μικάελσεν αντιμετωπίστηκε με ικανοποίηση από την διοίκηση του συλλόγου, θεωρώντας πως ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού μπορεί να προσφέρει με την εμπειρία του.

«Ο Γιαν διαθέτει σπουδαία εμπειρία ως παίκτης έχοντας αγωνιστεί στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει αγωνιστεί 20 φορές με την εθνική Δανίας. Επίσης ήταν προπονητής των U17 ομάδων της εθνικής Δανίας και της Κοπεγχάγης, ενώ διετέλεσε τεχνικός της Φρέμαν Άμαγκε. Διαθέτει μεγάλες ικανότητες και η παρουσία του είναι αναγκαία στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν», τονίστηκε σε ανακοίνωση του συλλόγου.

«Διαθέτω εμπειρία με νέους ποδοσφαιριστές καθώς έχω δουλέψει και με την ομοσπονδία αλλά και στην Κοπεγχάγη. Ελπίζω πως θα συνεισφέρω κάποια πράγματα εμπνέοντας το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, αλλά και πως θα βοηθήσω για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία», τόνισε ο Γιαν Μικάελσεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα