Κορυφαίοι επιθετικοί βλέπουν τη... σκόνη του Σέρχιο Ράμος στο σκοράρισμα!

Gazzetta team
Κορυφαίοι επιθετικοί βλέπουν τη... σκόνη του Σέρχιο Ράμος στο σκοράρισμα!

bet365

Ο Σέρχιο Ράμος μετράει 16 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με συνέπεια κάποιοι από τους καλύτερους επιθετικούς που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές ομάδες τη φετινή σεζόν να βλέπουν την πλάτη του!

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας ψηφίστηκε πέρυσι ως ο καλύτερος αμυντικός της σεζόν, ενώ πρόσφατα αναδείχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης στο επίπεδο των Εθνικών Ομάδων από την UEFA.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί τη φετινή σεζόν να διαγράφει μια κάκιστη πορεία με τον Σέρχιο Ράμος να έχει δεχθεί αυστηρή κριτική, ωστόσο ο Ισπανός αμυντικός έχει έναν λόγο να περηφανεύεται. Και όχι για τα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά για το σκοράρισμα!

Οι αρκετές εκτελέσεις πέναλτι, βέβαια, τον έχουν βοηθήσει σε αυτό. Αλλά, όπως και να έχει, ο Ράμος μετράει συνολικά 16 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, κάτι που τον φέρνει πιο μπροστά ακόμα και από κορυφαίους μεσοεπιθετικούς στην Ευρώπη.

Ακολουθεί μία λίστα παικτών τους οποίους ο Ράμος ξεπερνάει στο σκοράρισμα φέτος, ή έχει σημειώσει τον ίδιο αριθμό τερμάτων:

Μάουρο Ικάρντι 16 γκολ

Γκάρεθ Μπέιλ 16 γκολ

Έντιν Τζέκο 15 γκολ

Μάρκους Ράσφορντ 15 γκολ

Ρόμπιν Φαν Πέρσι 14 γκολ

Ουσμάν Ντεμπελέ 14 γκολ

Πολ Πογκμπά 14 γκολ

Ντρις Μέρτενς 13 γκολ

Αντονί Μαρσιάλ 11 γκολ

Μπερνάρντο Σίλβα 11 γκολ

Φιλίπε Κουτίνιο 10 γκολ

Τόμας Μίλερ 7 γκολ

Μάριο Μπαλοτέλι 5 γκολ

Αριεν Ρόμπεν 5 γκολ

Φρανκ Ριμπερί 5 γκολ

Ντιέγκο Κόστα 4 γκολ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα