Σλοβακία - Ελλάδα 4-3 (φιλικό U21)

Gazzetta team
Σλοβακία - Ελλάδα 4-3 (φιλικό U21)

bet365

Σε ένα εντυπωσιακό φιλικό παιχνίδι με επτά γκολ, η Εθνική Ελλάδας U21 κατάφερε να ισοφαρίσει τη Σλοβακία, ωστόσο δέχθηκε γκολ ένα λεπτό πριν το τέλος και γνώρισε την ήττα με 4-3.

Ο Ποκόρνι (2’) και ο Κόλεσαρ (7’) σκόραραν νωρίς για το 2-0, όμως ο Καμπετσής (11’) μείωσε γρήγορα σε 2-1. Λίγα λεπτά αργότερα ο Μποτζένικ (18’) ανέβασε τον δείκτη του σκορ, όμως ξανά ο Καμπετσής (29’) μείωσε εκ νέου σε 3-2, στο πλούσιο σε γκολ πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Λημνιός (61΄) έφερε το σκορ στα ίσια, όμως ο Ματέι σκόραρε στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό 4-3, στην ήττα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο φιλικό παιχνίδι.

Η σύνθεση της Εθνικής:

Σιαμπάνης, Ευαγγέλου, Ιατρούδης, Καμπετσής, Κατράνης (Γιαννούτσος), Λημνιός, Μιλόγεβιτς, Νάτσος, Νικολάου, Ουές (Αποστολάκης), Βρουσάι.

Η Εθνική ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στις 10 Ιουνίου, όταν θα υποδεχθεί το Σαν Μαρίνο. Στον όμιλό της βρίσκονται εξάλλου και η Κροατία, η Τσεχία, η Σκωτία και η Λιθουανία. Το EURO θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία και τη Σλοβενία από τις 13 ως τις 27 Ιουνίου 2021 και την πρόκριση θα πάρουν οι δυο διοργανώτριες χώρες, οι 9 πρώτες από τους ισάριθμους ομίλους, καθώς και η καλύτερη δεύτερη ομάδα, ενώ οι οκτώ υπόλοιπες ομάδες που θα καταλάβουν τη δεύτερη θέση θα παίξουν στα play-offs, απ’ όπου θα προκύψουν και οι τέσσερις τελευταίες ομάδες.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου.

 

Τελευταία Νέα