ΠΑΟΚ: «Μάχη Αντερλεχτ και Γάνδης για τον Ζαμπά!»

ΠΑΟΚ: «Μάχη Αντερλεχτ και Γάνδης για τον Ζαμπά!»

ΠΑΟΚ: «Μάχη Αντερλεχτ και Γάνδης για τον Ζαμπά!»

O Βραζιλιάνος επιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, με την Αντερλεχτ και τη Γάνδη να είναι έτοιμες για… μάχη!

Όπως αναφέρεται σήμερα στο βελγικό Τύπο «η Άντερλεχτ έχει το όνομα του Λέο Ζαμπά στη μεταγραφική λίστα της ενόψει του καλοκαιριού», αλλά δεν είναι η μοναδική ομάδα από τη χώρα που θέλει τον Βραζιλιάνο επιθετικό του ΠΑΟΚ, καθώς και «η Γάνδη σκέφτεται την περίπτωση του Ζαμπά, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί στην επιθετική γραμμή της».

Το σίγουρο είναι πως το όνομα του Ζαμπά έχει «παίξει» το τελευταίο διάστημα, με τον μάνατζερ του να κάνει εξαιρετική δουλειά πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι, για περισσότερες από δέκα ομάδες, Νιουκάστλ, Στουτγάρδη, Αταλάντα, Τζένοα, Ρεν, Πόρτο, Μπενφίκα, Βασιλεία, ορισμένες που έχουν γραφτεί, όμως τον τελευταίο λόγο τον έχει ο ΠΑΟΚ.

Ο Ζαμπά είναι περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ, το περασμένο καλοκαίρι έγινε μια σημαντική επένδυση από πλευράς του Ιβάν Σαββίδη, πήρε ευκαιρίες και χρόνο στην Ελλλάδα, ενώ στο συμβόλαιο του υπάρχει ρήτρα 20 εκατ. ευρώ!

Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις μπορεί να καθίσουν οι άνθρωποι του να μιλήσουν με τις ενδιαφερόμενες ομάδες.  

Best of internet