«Ραζβάν – Μιρτσέα Λουτσέσκου “πακέτο” στην Μπεσίκτας!» (pic)

«Ραζβάν – Μιρτσέα Λουτσέσκου “πακέτο” στην Μπεσίκτας!» (pic)

bet365

Στη Ρουμανία υπάρχει σήμερα νέο δημοσίευμα αναφορικά με το μέλλον του Ραζβάν και του Μιρτσέα Λουτσέσκου, που φέρονται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπεσίκτας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «fanatik.ro» στο «αποκλειστικό» θέμα της, το οποίο χαρακτηρίζει «η βόμβα της χρόνιας», «το όνειρο της οικογένειας Λουτσέσκου, είναι έτοιμο να πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι. Ο Ραζβάν και ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, θα μπορέσουν επιτέλους να δουλέψουν μαζί σε ένα ποδοσφαιρικό κλαμπ. Σύμφωνα με πληροφορίες της Fanatik είναι κοντά στην Μπεσίκτας. Οι διαπραγματεύσεις είναι αρκετά προχωρημένες, με τον πρόεδρο, Φικρέτ Ορμάν να μπαίνει σε προσωπικές συζητήσεις μαζί τους».

Σύμφωνα με τους Ρουμάνους ο υιός Λουτσέσκου θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της τουρκικής ομάδας, ενώ ο πατέρας του θα έχει ρόλο τεχνικού διευθυντή, με τις απολαβές να φτάνουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ για διετές συμβόλαιο.

Πάντως είναι δεδομένη η δημόσια τοποθέτηση του 50χρονου προπονητή του ΠΑΟΚ, «θα μιλήσω και θα αποφασίσω μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη, αν είναι να φύγω», ενώ στο συμβόλαιο του (λήγει το καλοκαίρι του 2020) υπάρχει ρήτρα αξίας 2.000.000 ευρώ.

 

Τελευταία Νέα