Χώρισε ο Βράνιες και κάλυψε με το νέο τατουάζ της ΑΕΚ το όνομα της γυναίκας του (pics)

Gazzetta team
Χώρισε ο Βράνιες και κάλυψε με το νέο τατουάζ της ΑΕΚ το όνομα της γυναίκας του (pics)

bet365

Το ερωτικό σκάνδαλο του Όγκνιεν Βράνιες με τη Γελένα Καρλέουσα είχε ως συνέπεια το διαζύγιο του Βόσνιου στόπερ, ο οποίος κάλυψε με το πρόσφατο τατουάζ της ΑΕΚ εκείνο που είχε με το όνομα της γυναίκας του.

Ο Βράνιες με την Ντανιέλα αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά το ερωτικό σκάνδαλο του Βόσνιου στόπερ με τη Γελένα Καρλέουσα.

Αυτό επιβεβαίωσε πηγή κοντά στον Βράνιες στα σερβικά Μέσα, αποκαλύπτοντας πως ο Όγκνιεν και η Ντανιέλα πήραν διαζύγιο μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Ο Όγκνιεν και η Ντανιέλα αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους. Μετά το σκάνδαλο με τη Γελένα Καρλέουσα αποφάσισαν να χωρίσουν και ήδη ο Βράνιες έχει απευθυνθεί σε δικηγόρο για το διαζύγιο», ανέφερε η πηγή από το περιβάλλον του πρώην αμυντικού της ΑΕΚ στην εφημερίδα Kurir.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι με το πρόσφατο τατουάζ της ΑΕΚ που χτύπησε ο Βράνιες στον ώμο, κάλυψε το τατουάζ που είχε στο συγκεκριμένο σημείο με το όνομα της γυναίκας του, κάτι που φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα