Η bwin μαζί με τους κορυφαίους της Ευρώπης!

Gazzetta team
Η bwin μαζί με τους κορυφαίους της Ευρώπης!

bet365

H bwin συμμετέχει εδώ και χρόνια στα αθλητικά γεγονότα, στηρίζοντας τους σπουδαιότερους συλλόγους της Ευρώπης και φτάνοντας μαζί τους στην κορυφή του ποδοσφαίρου της «Γηραιάς Ηπείρου».

Είναι γεγονός πως συγκρίνοντας το ποδόσφαιρο από τα 00s’ κι έπειτα με όσα παρακολουθούσε ο φίλαθλος στις δεκαετίες που προηγήθηκαν, υπάρχουν στιγμές που όλα μοιάζουν σαν… διαφορετικά αθλήματα! Μπορεί τούτο να ενέχει και ορισμένα στοιχεία υπερβολής, όμως είναι πραγματικότητα πως το περιβάλλον διαμορφώνεται σε ολοένα και πιο επαγγελματικά πρότυπα, εκτινάσσοντας τον ανταγωνισμό κι ανεβάζοντας το ενδιαφέρον κατακόρυφα.

Σε αυτή τη μάχη για την κατάκτηση του ποδοσφαιρικού Έβερεστ, κάθε σύλλογος προσπαθεί να αναπτυχθεί πολλαπλώς, εντός γηπέδου μέσω της εκμετάλλευσης της δυναμικής σε επίπεδο ποδοσφαιριστών και προπονητών, αλλά κι εκτός αυτού με την επέκταση της εμπορικής του αξίας. Τα brand names που κυριαρχούν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κάνουν τη διαφορά και σε επίπεδο μάρκετινγκ και η bwin έχει καταφέρει να βρεθεί δίπλα σε ορισμένα από τα κορυφαία, με απήχηση σε όλο τον πλανήτη και επιτυχίες που «μαγνητίζει» τα βλέμματα διαρκώς!

Κάπως έτσι στήριξε την προσπάθεια της Ρεάλ Μαδρίτης για μια εξαετία (2007-13), σε μια από τις σπουδαιότερες κινήσεις της σε χορηγικό επίπεδο. Τα λόγια για τη «Βασίλισσα» της Ισπανίας και της Ευρώπης περισσεύουν, με την τροπαιοθήκη της να «μιλάει» για εκείνη, στην κατηγορία των κορυφαίων σε επιτυχίες συλλόγων παγκοσμίως. Στο διάστημα στο οποίο συμπορεύτηκε με τη bwin πανηγύρισε δυο πρωταθλήματα Ισπανίας (2007/08, 2011/12), ένα Κύπελλο (2011) και δυο Σούπερ Καπ (2008, 2012). Παράλληλα «καλωσόρισε» το καλοκαίρι του 2009 τον Κριστιάνο Ρονάλντο, σε μια κίνηση-προπομπό για τα μεγαλεία που ακολούθησαν στα μέσα της δεκαετίας, έζησε την εμπειρία του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της, στο αποκορύφωμα της κόντρας με τη Μπαρτσελόνα και είδε μεγάλους παίκτες (Οζίλ, Kακά, Μπενζεμά, Τσάμπι Αλόνσο, Ντι Μαρία, Μόντριτς) να ντύνονται στα λευκά και να πανηγυρίζουν με τη φανέλα της.

Αντίστοιχα στο διάστημα 2006-10 η bwin ήταν χορηγός ενός άλλου ποδοσφαιρικού κολοσσού, της Μίλαν. Στην εποχή πουν ακόμα ο σύλλογος ανήκε στην αφρόκρεμα της Ευρώπης, με τη στήριξη της bwin έφτασε στην κορυφή της και μάλιστα επί ελληνικού εδάφους. Ο λόγος για το Champions League της σεζόν 2006/07, όταν οι «ροσονέρι» πήραν την… εκδίκησή τους από τη Λίβερπουλ για όσα έζησαν προ δυο ετών στην Κωνσταντινούπολη και στον τελικό της Αθήνας επικράτησαν με 2-1, σηκώνοντας το τρόπαιο για έβδομη φορά στην ιστορία της! Λίγους μήνες αργότερα κατέκτησε και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ κόντρα στη Σεβίλλη, ενώ ολοκλήρωσε τη σχετική συλλογή τροπαίων με τη νίκη επί της Μπόκα Τζούνιορς (2-4) στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, προσθέτοντας και το συγκεκριμένο στο παλμαρέ της. Έχοντας στο ενεργητικό της παίκτες όπως ο Πίρλο, ο Ζέεντορφ, ο Γκατούζο, ο Μαλντίνι, αλλά και οι μεταγραφές στο διάστημα αυτό (Ροναλντίνιο, Τιάγκο Σίλβα, Ρονάλντο) οι Μιλανέζοι διένυαν ακόμα ημέρες δόξας.

Ως συνέχεια για τη bwin ήρθε και το Official Partnership των Ατλέτικο Μαδρίτης, Ίντερ, Βαλένθια και Ντόρτμουντ, ομάδων που ανήκουν στο πάνω «ράφι», με επιτυχίες εντός κι εκτός συνόρων Δίπλα σε αυτές επέλεξε να σταθεί και η bwin , ούτως ώστε να πανηγυρίζει μαζί τους στο μέλλον επιτυχίες αντίστοιχες όσων πέτυχαν στο παρελθόν.

Στην κορυφή της συγκεκριμένης «πυραμίδας» τοποθετείται η Ατλέτικο, που με τον Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της διανύει ίσως την πιο δοξασμένη περίοδο της ιστορίας της. Με τρεις κατακτήσεις Europa League (2009/10, 2011/12, 2017/18) και φυσικά το πρωτάθλημα της La Liga τη σεζόν 2013/14, όταν άφησε εκτός θρόνου τη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα κι έγινε η πρώτη πλην αυτών των δυο από το 2004/05 αλλά και μέχρι σήμερα που καταφέρνει να το κατακτήσει, καθώς και τους δυο τελικούς του Champions League απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (2014, 2016), οι «κολτσονέρος» τρύπησαν το… ταβάνι τους, φτάνοντας στο κορυφαίο επίπεδο.

Εξάλλου στην Ισπανία δεν ξεχωρίζουν μόνο οι ομάδες της Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, αφού και η ποδοσφαιρική επαρχία της χώρας έχει να επιδείξει κατά καιρούς ομάδες που διακρίθηκαν στο κορυφαίο επίπεδο. Η πιο «λαμπερή» εκπρόσωπός τους είναι η Βαλένθια, η μόνη που έχει φτάσει σε τελικούς Champions League, τη σεζόν 1999/00 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και το 2000/01 κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, δίχως ωστόσο να καταφέρει να πανηγυρίσει. Σε κάθε περίπτωση οι «νυχτερίδες» αποτελούν μια από τις πιο προβεβλημένες ισπανικές ομάδες, κάτοχος Κυπέλλου UEFA και Κυπέλλου Κυπελλούχων και με συχνές παρουσίες στους ομίλους του Champions League, με παράδοση και πλούσια ιστορία.

Από την πλευρά της η Ντόρτμουντ έρχεται ξανά φέτος να κοντράρει το μέγα αντίπαλο δέος της Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία και να κάτσει ξανά στην κορυφή του ποδοσφαίρου της χώρας. Με τον Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε να την αφήσει εκτός νυμφώνος επανειλημμένα και μετά τον «τυφώνα» Γκουαρδιόλα, που επανέφερε στην κορυφή, οι Βεστφαλοί είναι ξανά εδώ, ανανεωμένοι κι έτοιμοι να σηκώσουν τη «σαλατιέρα» ξανά μετά, μετά τα δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα της περιόδου 2010-2012.

Τελευταία, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντική και σε κάθε περίπτωση ανερχόμενη εντός κι εκτός Ιταλίας, η Ίντερ, η μοναδική ιταλική ομάδα που έχει καταφέρει να κάνει treble. Η σεζόν 2009/10 θα έχει μείνει αξέχαστη στους «νερατζούρι», που υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο σήκωσαν το Champions League , συνδυάζοντάς το με το πρωτάθλημα της Serie A και το Coppa Italia. Στα «αστέρια» έχει καταγράψει συνολικά σημαντικές επιτυχίες κι εκεί φιλοδοξεί να επιστρέψει μόνιμα, ενισχύοντας το ρόστερ της και διεκδικώντας τις κορυφαίες θέσεις στο Καμπιονάτο.

Όλες οι παραπάνω ομάδες απολαμβάνουν τη στήριξη της bwin , που βρίσκεται στο πλευρό των κορυφαίων, στην προσπάθειά τους μέσα σε ένα έντονα ανταγωνιστικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον να επιστρέψουν στην κορυφή ή και να γνωρίσουν νέες!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα