Πόρτο-Μπενφίκα 1-2 (vids)

Πόρτο-Μπενφίκα 1-2 (vids)

bet365

Η Μπενφίκα νίκησε με ανατροπή την Πόρτο στο «Ντραγκάο» με 2-1, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ και είναι μόνη στην κορυφή.

Μόλις στο 18' η Πόρτο ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Αντριάν (γκολ που αμφισβήτησε έντονα για οφσάιντ ο Βλαχοδήμος) και έτσι έβαλε τις βάσεις για μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Μπενφίκα.

Οι «αετοί» όμως δεν... μάσησαν. Έφεραν τούμπα το ματς και μετά το γκολ του Ζοάο Φέλιξ στο 26', στο 52' ο Ράφα Σίλβα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ετσι, η Μπενφίκα είναι στους 59' βαθμούς, ενώ η Πόρτο είναι στο -2 από την κορυφή με 57 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πόρτο: Κασίγιας, Τέγες, Λίμα Φερέιρα, Αλμέιδα Μοντέιρο, Μαναφά, Μπραχίμι, Τόρες Μουνιόθ (81' Περέιρα), Ερέρα Λόπες, Κορόνα (61' Τικίνιο), Λόπες Αλβάρες (61' Οταβίνιο), Μαρέγκα

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Γκριμάλντο, Ντίας, Φερέιρα, Πίτσι (71' Ζέντσον Φερνάντες), Σάμαρης, Γκάμπριελ, Ράφα Σίλβα (88' Γκόρτσια), Σεφέροβιτς, Φέλιξ (90'+2' Σέρβι)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα