«Πάγωσαν» τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Μουσκρόν!

«Πάγωσαν» τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Μουσκρόν!

bet365

Υπό δικαστική επιτήρηση βρίσκεται η Μουσκρόν του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ καθώς έπειτα από εισαγγελική εντολή «πάγωσαν» οι τραπεζικοί λογαριασμοί των διοικούντων.

Σε δυσχερή θέση εξακολουθεί να βρίσκεται η Μουσκρόν καθώς οι δικαστικές εκκρεμότητες του βελγικού συλλόγου όχι μόνο δεν έχουν διευθετηθεί, αλλά επιτείνουν το βαρύ κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση η διαχείριση της Μουσκρόν ανατέθηκε σε εντεταλμένους του κράτους ενώ «πάγωσαν» οι τραπεζικοί λογαριασμοί των διοικούντων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η βελγική δικαιοσύνη διεξάγει έρευνες αναφορικά με τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της Μουσκρόν από τον από τον Πίνι Ζάχαβι στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ καθώς υπάρχουν υποψίες πως ο Ισραηλινός σούπερ ατζέντης εξακολουθεί να ελέγχει την βελγική ομάδα μολονότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται ρητά.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της Εισαγγελίας των Βρυξελλών, Έρικ βαν ντερ Σιπτ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εντοπίσαμε νέες ύποπτες συναλλαγές που σχετίζονται με off-shore εταιρίες, οι οποίες μεταφέρουν λεφτά σε άλλες off-shore εταιρίες. Για εμάς, αυτό είναι διακίνηση μαύρου χρήματος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα