Ο Έλληνας γυμναστής τερματοφυλάκων πίσω από την επιτυχία της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου (pics)

Ο Έλληνας γυμναστής τερματοφυλάκων πίσω από την επιτυχία της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου (pics)

bet365

Ο Έλληνας γυμναστής, Κώστας Παγανιάς, καταφέρνει να διακριθεί και στην Κύπρο με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου που πήρε μία ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Μετά από 17 χρόνια η ΕΝΠ ή αλλιώς η Ένωση Νέων Παραλιμνίου βρέθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Μέσα σε αυτή την επιτυχία βρίσκεται και ένας Έλληνας, ο γυμναστής γκολκίπερ, Κώστας Παγανιάς.

Μετά την Ανόρθωση η ομάδα της Ένωσης απέκλεισε και την Πάφο και τώρα περιμένει τον αντίπαλο της ένα βήμα πριν από τον τελικό. Πίσω από τους τερματοφύλακες της Ένωσης βρίσκεται ο Παγανιάς, που κατάφερε να διακριθεί και εκεί και σημειωτέον είναι ένας από τους γυμναστές στους οποίους θεωρεί ότι οφείλει πολλά ο νυν πορτιέρο της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Ο βασικός γκολκίπερ της ΕΝΠ είναι ο Μπόρις Κλέιμαν, ο 2ος ο Κώστας Πέτρου και ο 3ος ο Ραφαήλ Πιτατζής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα