Προσπάθεια από Κοβάσεβιτς και Πάντελιτς για επιστροφή Μιλιβόγεβιτς στην εθνική Σερβίας

Γιάννης Γεωργόπουλος
Προσπάθεια από Κοβάσεβιτς και Πάντελιτς για επιστροφή Μιλιβόγεβιτς στην εθνική Σερβίας

bet365

Οι δύο πρώην «ερυθρόλευκοι» και ο τεχνικός της εθνικής Σερβίας, Μλάντεν Κρίσταιτς συναντήθηκαν με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς στο Λονδίνο προκειμένου να τον πείσουν να επιστρέψει.

Εκτός εθνικής Σερβίας έχει τεθεί εδώ και 8 μήνες ο Λούκα Μιλοβόγεβιτς λόγω της κριτικής που άσκησε στο τεχνικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Ο 27χρονος μέσος, ο οποίος αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τους Σέρβους είχε αποκαλύψει στο gazzetta.gr πως επρόκειτο να συναντηθεί με ανθρώπους της σερβικής ομοσπονδίας προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο επιστροφής θέτοντας ωστόσο τους δικούς του όρους.

Πράγματι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μλάντεν Κρίσταϊτς συνοδευόμενος από τους πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Μάρκο Πάντελιτς ταξίδεψαν στο Λονδίνο δίχως ωστόσο να πείσουν τον αρχηγό της Κρίσταλ Πάλας να αναθεωρήσει την απόφαση του.

Ο «Μίλι» ζήτησε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό να ζητήσει συγνώμη για όσα είχε αναφέρει ο πρώην βοηθός του, Μίλαν Ομπράντοβιτς εις βάρος του με τον Κρίσταϊτς να παίρνει το μέρος του συνεργάτη του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα