Ο ΠΑΟΚ για Σάλα: «Καλό ταξίδι Εμιλιάνο» (vid)

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ για Σάλα: «Καλό ταξίδι Εμιλιάνο» (vid)

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της προς την οικογένεια και τους οικείους του αείμνηστου Εμιλιάνο Σάλα.

Οι «ασπρόμαυροι» στέκονται στο μοιραίο γεγονός ο επίλογος του οποίου γράφθηκε με την αναγνώριση της σωρού του αδικοχαμένου Εμιλιάνο Σάλα.

Μετά τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Ολιβέιρα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έστειλαν τα συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια και τους οικείους του αείμνηστου ποδοσφαιριστή.

Γράφουν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Στο απόγειο της καριέρας του. Στιγμές μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Στο δρόμο προς την καταξίωση. Ο θάνατος του Εμιλιάνο Σάλα είναι από τις ιστορίες που σοκάρουν τον κόσμο και την κοινότητα του ποδοσφαίρου.

Το αεροπλάνο που τον μετέφερε στο Κάρντιφ προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα έπεσε κι έπειτα από θρίλερ που διήρκεσε 13 μέρες, ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε. Το ηχητικό του μήνυμα γύρω από τις συνθήκες πτήσης, η φωτογραφία του σκύλου του που τον περιμένει ακόμα και τώρα καρτερικά να γυρίσει, είναι κομμάτια ενός ανατριχιαστικού παζλ γύρω από το χαμό ενός νεαρού παιδιού και του πιλότου του αεροπλάνου.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αείμνηστου ποδοσφαιριστή. Καλό ταξίδι Εμιλιάνο…».

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ αφιερωμένο στον Εμιλιάνο Σάλα.

 

Τελευταία Νέα