Χαντάνοβιτς και Αθπιλικουέτα έχουν παίξει περισσότερο τα τελευταία πέντε χρόνια (pics)

Gazzetta team
Χαντάνοβιτς και Αθπιλικουέτα έχουν παίξει περισσότερο τα τελευταία πέντε χρόνια (pics)

bet365

Ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς της Ιντερ είναι ο πιο... χρησιμοποιημένος τερματοφύλακας της 5ετίας, ενώ στο Νο1 των outfield παικτών είναι ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα της Τσέλσι.

Το CIES μάζεψε τις συμμετοχές των παικτών που αγωνίζονται στα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και έτσι προέκυψαν οι πρωτιές σε τερματοφύλακες και παίκτες που λέμε ότι παίζουν «μέσα». Οσον αφορά εκείνους που φορούν γάντια, ο 'Χάντα' είναι πρώτος με 189 αγώνες και 17.000 λεπτά συμμετοχής ενώ την 5άδα συμπληρώνουν οι Αντονι Λόπες (Λιόν), Αντρέα Κονσίλι (Σασουόλο), Νταβίδ Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Μπενουά Κοστίλ (Μπορντό). Από τους outfield παίκτες, ο Βάσκος μπακ, Θέσαρ Αθπιλικουέτα, είναι το απόλυτο μηχανάκι της Τσέλσι με 182 αγώνες και 16.100 λεπτά. Αυτή την 5άδα, συμπληρώνουν οι Καμίλ Γκλικ (Μονακό), Ντανίλο (Μπολόνια), Ντάνι Παρέχο (Βαλένθια), Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα). Ακολουθούν ολόκληροι οι πίνακες από το CIES.

handa-8597

cies field players-8598

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα