Σπόρτινγκ – Μπενφίκα 2-4

Gazzetta team
Σπόρτινγκ – Μπενφίκα 2-4

bet365

Με βασικούς τους Σάμαρη και Βλαχοδήμο η Μπενφίκα πήρε μεγάλη νίκη με 4-2 επί της Σπόρτινγκ και παραμένει στο κυνήγι της Πόρτο.

Ράγιο Βαγιεκάνο - Λεγκανές με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Βλαχοδήμος και Σάμαρης ξεκίνησαν στο μεγάλο ντέρμπι της Σπόρτινγκ με την Μπενφίκα, με τους Λουζιτανούς να φτάνουν στη μεγάλη νίκη με 4-2 και να κρατάνε επαφή με την Πόρτο και την κορυφή. Ο ρυθμός στο ματς ήταν εκπληκτικός από το ξεκίνημα, με την Μπενφίκα να χάνει μεγάλες ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ.

Ο Σεφέροβιτς έκανε το 0-1 στο 11’, ο Ζοάο Φέλιξ το 0-2 στο 36’, ενώ στο 43’ ο Μπρούνο Φερνάντες έβαλε ξανά τους γηπεδούχους στο ματς, μειώνοντας σε 1-2. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεν αγχώθηκαν, ο Ντίας έκανε το 1-3 στο 47’, ο Πίτσι με πέναλτι το 1-4 στο 73’ και ο Ντοστ το τελικό 2-4 στο 89’ με πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Βλαχοδήμος και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα