Ολυμπιακός: Ντιναμό Κιέβου για Βράνιες

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Ντιναμό Κιέβου για Βράνιες

bet365

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League έχει εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες από την Άντερλεχτ.

Αλαβές - Ράγιο Βαγιεκάνο με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Βράνιες έχει υποβιβαστεί στη δεύτερη ομάδα της Άντερλεχτ έπειτα από τα συνεχόμενα σκάνδαλα με αποκορύφωμα το τελευταίο με τη Γελένα Καρλέουσα και τις τελευταίες ημέρες αναζητείται ομάδα για να παραχωρηθεί.

Για τον Βόσνιο αμυντικό δεν υπήρχαν προτάσεις, ωστόσο, όπως προκύπτει από τα ουκρανικά Μέσα, η Ντιναμό Κιέβου τα τελευταία 24ωρα έχει εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League να είναι διατεθειμένη να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Βράνιες.

Από την πλευρά του Βράνιες πρόσφατα είχε βγει προς τα έξω η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στην Άντερλεχτ, παρά τις εξελίξεις που υπήρξαν, έχοντας συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022.

Όμως, οι «μοβ» δεν υπολογίζουν πλέον τον Βράνιες, ο οποίος δύσκολα θα δει ξαναδεί την πόρτα της πρώτης ομάδας να ανοίγει γι' αυτόν με συνέπεια να βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην έξοδο.

 

Τελευταία Νέα