Προπονητής – ρομπότ σε ομάδα 7ης κατηγορίας στην Αγγλία! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Προπονητής – ρομπότ σε ομάδα 7ης κατηγορίας στην Αγγλία! (vid)

bet365

Η Wingate & Finchley FC πρωτοπορεί και θα έχει για το επόμενο διάστημα στον πάγκο της ένα... κουτί. Όχι, όμως, ένα απλό κουτί. Αυτό θα είναι ο ... νέος προπονητής – ρομπότ που θα εκτελέσει το πρότζεκτ το οποίο θέλει να στηρίξει η ερασιτεχνική ομάδα!

Πρωτοποριακή... όσο δεν πάει η απόφαση της Wingate & Finchley να τοποθετήσει στην άκρη του πάγκου της ένα ρομπότ, το οποίο θα έχει άμεση συνεργασία με τον βοηθό προπονητή και μαζί θ' αποφασίζουν για το σύστημα και τα στοιχεία του παιχνιδιού της ομάδας.

Το AI Football Coach, έχει τις απαραίτητες λειτουργίες και εφαρμογές προκειμένου ό,τι ακούει να το καταγράφει σε κείμενο για ν' αντιλαμβάνεται πλήρως τις πληροφορίες που δέχεται και να μπορεί να δίνει το feedback στον βοηθό προπονητή, αναφορικά με το σύστημα και τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να παίξει η ομάδα!

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα