Το «ευχαριστώ» της Γιαγκελόνια στον Σβιντέρσκι (pics)

Το «ευχαριστώ» της Γιαγκελόνια στον Σβιντέρσκι (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Το «ευχαριστώ» της Γιαγκελόνια στον Σβιντέρσκι (pics)

bet365

H διοίκηση της Γιαγκελόνια ανακοίνωσε με τη σειρά της τη μεταγραφή του Κάρολ Σβιντέρσκι στον ΠΑΟΚ, με τον Πολωνό να μιλάει για τα 4,5 χρόνια στην ομάδα του Μπιάλιστοκ.

«Σβίντερ, σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε καλή τύχη στην περαιτέρω σταδιοδρομία σου!», αναφέρει η ανακοίνωση της πολωνικής ομάδας με την οποία αποχαιρετά τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, που πέρασε 4,5 χρόνια στη Γιαγκελόνια.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

«Βλέποντας αυτά τα τελευταία τέσσερα χρόνια είμαι χαρούμενος που έπαιξα στην ομάδα του Μπιάλιστοκ. Σίγουρα θα μου λείψετε, γιατί πέρασα πολλά από τη ζωή μου εδώ. Μεγάλωσα εδώ τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως άνδρας. Έκανα το σημαντικό άλμα από ένα νεαρό παιδί σε έναν ενήλικα», είπε μεταξύ άλλων Κάρολ Σβιντέρσκι στις δηλώσεις του, που δημοσιεύτηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της πολωνικής ομάδας.

«Έχω περάσει μερικά καλά χρόνια στο Μπιάλιστοκ. Η αρχή ήταν σίγουρα δύσκολη. Αυτό το άλμα από τις ακαδημίες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν ήταν εύκολο», εξήγησε ο Πολωνός επιθετικός χαρακτηρίζοντας ως πιο δύσκολη στιγμή την σεζόν 2015-16 όταν η Γιαγκελόνια έδωσε μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

 

Τελευταία Νέα