Ο Γιάγια Τουρέ διαλέγει την καλύτερη ενδεκάδα και παίζει... 3-1-4-2! (vid)

Gazzetta team
Ο Γιάγια Τουρέ διαλέγει την καλύτερη ενδεκάδα και παίζει... 3-1-4-2! (vid)

bet365

Ο Γιάγια Τουρέ μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στην Αγγλία διαμόρφωσε την καλύτερη ενδεκάδα με πρώην συμπαίκτες του σε ένα πολύ επιθετικό σχήμα ενώ εξέφρασε την άποψη ότι ο Ράφα Μάρκες είναι δέκα φορές καλύτερος από τον Ζεράρ Πικέ.

Μπλάκμπερν – Νιούκαστλ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Συγκεκριμένα ο Τουρέ συγκρίνοντας τον Μάρκες με τον Πικέ στην εκπομπή του SkySports ανέφερε: «Ο Μάρκες ήταν ένας από τους καλύτερους αμυντικούς, αλλά ο κόσμος δεν το θυμάται γιατί δεν έπαιξε στην Αγγλία. Αν θες να τον θυμηθείς, μπες στο YouTube, αλλά θεωρώ πως ήταν 10 φορές καλύτερος από τον Πικέ».

Όσον αφορά στην κορυφαία ενδεκάδα μεταξύ πρώην συμπαικτών του, ο Τουρέ επέλεξε ένα πολύ επιθετικό σχήμα (3-1-4-2) αποτελούμενο από τους: Έντερον, Κομπανί, Πουγιόλ, Μάρκες, Ινιέστα, Σανέ, Αγουέρο, Μέσι, Ανρί, Ετό και Ντρογκμπά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα