Η προηγούμενη φορά που ομάδα του Γκουαρδιόλα πέτυχε 9 γκολ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Η προηγούμενη φορά που ομάδα του Γκουαρδιόλα πέτυχε 9 γκολ (vid)

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έδειξε κανένα έλεος απέναντι στη Μπέρτον στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας, έφτασε στο τελικό 9-0 και αυτή είναι η δεύτερη φορά που κάποια ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα φτάνει σε αυτό το εξωπραγματικό σκορ...

Οι «πολίτες» διέλυσαν τη Μπέρτον του Νάιτζελ Κλαφ, έκαναν κάτι παραπάνω από τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό πριν φτάσουν να διεκδικήσουν το τρόπαιο του Carabao Cup, ωστόσο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει δει ξανά δική του ομάδα να φτάνει στο τελικό 9-0.

Ήταν Δεκέμβρης του 2011 όταν η Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε την L'Hospitalet για τους «32» του Κυπέλλου Ισπανίας και οι «μπλαουγκράνα» πέτυχαν εννέα γκολ απέναντι στην υποδεέστερη αντίπαλό τους, με τον Λιονέλ Μέσι ν' απουσιάζει, σε ματς που ο Ινιέστα αποκόμισε τραυματισμό έπαιξε ο νεαρός τότε, Άισακ Κουένκα ως εξτρέμ (σκοράροντας δυο φορές και κερδίζοντας δυο πέναλτι) και πρωταγωνίστησαν οι Τσάβι και Φάμπρεγας, ενώ βρήκαν δίχτυα οι Τιάγκο Αλκάνταρα (2), Κρίστιαν Τέγιο (2) και Πέδρο.

Το πρώτο ματς με την L'Hospitalet εκτός έδρας είχε ολοκληρωθεί με μόλις ένα γκολ για τη Μπαρτσελόνα και η ρεβάνς ήταν τέτοια που αποτέλεσε εφιάλτη για την αντίπαλο των Καταλανών.

 

Τελευταία Νέα