«Ο Πιεμπονγκσάντ συνεχίζει στη Μουσκρόν μέχρι να βρεθούν νέοι επενδυτές»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Ο Πιεμπονγκσάντ συνεχίζει στη Μουσκρόν μέχρι να βρεθούν νέοι επενδυτές»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Μουσκρόν, Πολ Άλερτς εξέφρασε τον προβληματισμό του για το μέλλον του συλλόγου τονίζοντας πως επικοινωνεί με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ μέσω μηνυμάτων!

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Δύο μήνες πέρασαν μετά το ξεκίνημα της έρευνας της Εισαγγελίας των Βρυξελλών αναφορικά με την μεταβίβαση των μετοχών από τον Πίνι Ζάχαβι, με τον αθλητικό διευθυντή της Μουσκρόν, Πολ Άλερτς να τονίζει πως ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ του διεμήνυσε πως θα παραμείνει στην ηγεσία της βελγικής ομάδας μέχρι να βρεθεί νέος επενδυτής.

«Θέλω να τονίσω ότι έχω συχνή επικοινωνία με τον Πιεμπονγκσάντ, δεν έχουμε συναντηθεί αλλά ανταλλάσσουμε μηνύματα. Αναζητεί επενδυτές για την ομάδα, αλλά μου έχει εγγυηθεί ότι εφόσον δεν βρει κάποιον, τότε θα συνεχίσει εκείνος», ανέφερε ο Άλερτς τονίζοντας πως υπάρχει στασιμότητα στα διοικητικά.

«Πριν αρχίσει η δικαστική έρευνα, ορισμένα επιχειρηματικά σχήματα είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ομάδα. Τώρα η οικονομική ανάκαμψη της Μουσκρόν έχει καθυστερήσει εξαιτίας της αβεβαιότητας και θέλω να προσθέσω, ότι η διαδικασία της ανάκαμψης δεν έχει γίνει συγκεκριμένη. Έχουν παρέλθει δύο μήνες από την εισβολή στα γραφεία μας και εμείς δεν γνωρίζουμε το παραμικρό. Περιμένουμε και θα δούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα