Νάντες, Μπαρέλα και Φάμπρεγας περιμένουν ο ένας τον άλλον!

Κώστας Ζάλιαρης
Νάντες, Μπαρέλα και Φάμπρεγας περιμένουν ο ένας τον άλλον!

bet365

Στην Κάλιαρι ξέρουν ότι δεν πρέπει να φύγει από τα χέρια τους η τεράστια ευκαιρία να πάρουν περισσότερα από 50 εκατ.ευρώ από την Τσέλσι για τον Νικολό Μπαρέλα και έτσι προσπαθούν να τα βρουν με τη Μπόκα για να ολοκληρώσουν την απόκτηση του Ναχιτάν Νάντες...

Στο νέο Pamestoixima.gr βρίσκεις τον Χάρι Κέιν να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή σε σούπερ αποδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ο Ουρουγουανός χαφ θα είναι εκείνος που θ' αντικαταστήσει τον Μπαρέλα στη μεσαία γραμμή της Κάλιαρι, μόλις βρεθεί η φόρμουλα με τη Μπόκα για τον τρόπο καταβολής των δόσεων και την κάλυψη μέρους φορολογίας, έπειτα από την πρόταση που έχει καταθέσει η ιταλική ομάδα, «πατώντας» και στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A.

Την ίδια στιγμή, η Τσέλσι περιμένει ν' ακούσει τις εξελίξεις για να ξέρει αν θα προχωρήσει η υπόθεση του Μπαρέλα για εκείνη, με τον 21χρονο μέσο να είναι εκείνος που φαίνεται ότι θα καλύψει το κενό του Σεσκ Φάμπρεγας στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Μάλιστα, από την πλευρά του, ο Ισπανός που έχει ήδη αποχαιρετήσει τον κόσμο των «μπλε» του Λονδίνου, έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 3 ετών με τη Μονακό και περιμένει να του δώσει η Τσέλσι το «ok» ώστε η συμφωνία του με τους Μονεγάσκους του καλού του φίλου, Τιερί Ανρί, να γίνει τέτοια για 3,5 χρόνια και να φύγει από τώρα!

 

Τελευταία Νέα