Πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο για το παιδί – θαύμα της Σέλτικ! (pics & vid)

Πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο για το παιδί – θαύμα της Σέλτικ! (pics & vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο για το παιδί – θαύμα της Σέλτικ! (pics & vid)

bet365

Ο Καραμόκο Ντεμπελέ, σε ηλικία 15 ετών, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Σέλτικ, για να γίνει κι επίσημα μέλος του συλλόγου, δυο χρόνια αφότου σε ηλικία 13 ετών έκανε ντεμπούτο με το τμήμα... κ20!

Γεννημένος το 2003, δηλαδή έναν χρόνο πριν η Άρσεναλ πάρει το αήττητο πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ, ο μικρός είδε το πρώτο φως στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Η αγαπημένη του θέση είναι αυτή του επιτελικού μέσου, ή σε ακόμα πιο επιθετικό ρόλο, πατάει αρκετά περιοχή και αυτό που έχουν διακρίνει οι προπονητές του στα μικρά κλιμάκια της Σέλτικ, αν και προφανώς μιλάμε για πολύ πρώιμο ποδοσφαιρικά στάδιο, έχει καλή αντίληψη του χώρου και ο ενθουσιασμός του τον οδηγεί σε αρκετά... κολπάκια, που όμως τις περισσότερες φορές πετυχαίνουν.

Έχει προσφέρει στα τμήματα κ-14 και κ-15 των «καθολικών» και πηγαίνει στο St. Ninian's High School στο Kirkintilloch, στο πλαίσιο και της συνεργασίας του σχολείου με τη Σέλτικ για τα παιδιά των ακαδημιών της.

Τον Αύγουστο του 2016, αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του τουρνουά «St.Kevin's Boys Academy Cup» στο Δουβλίνο.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε έχει διάρκεια μέχρι και το 2021 και ο μικρός έχει πλέον την τεράστια ευκαιρία και δυνατότητα να ωριμάσει και να πάρει όλα τα εχέγγυα για την καριέρα του στο Celtic Park με τη φανέλα των «καθολικών» που τον εμπιστεύθηκαν και τον ανέδειξαν.

 

Τελευταία Νέα