Ανανέωσε με Μποτοσάνι ο Σοϊλέδης

Gazzetta team
Ανανέωσε με Μποτοσάνι ο Σοϊλέδης

bet365

Ο Άρης Σοϊλέδης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη ρουμανική Μποτοσάνι για έναν χρόνο, παρά το πρόβλημα υγείας με το οποίο διαγνώσθηκε πριν λίγο καιρό.

Ο 27χρονος αριστερός μπακ-χαφ θα παραμείνει κάτοικος Ρουμανίας για έναν ακόμα χρόνο, με τη Μποτοσάνι να τον στηρίζει στη «μάχη» και την αγωνία για την κύστη που αντιλήφθηκε πρόσφατα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της prosport.ro, ο Σοϊλέδης υποβλήθηκε σε τρεις ακτινογραφίες μέχρι να καταλήξουν οι γιατροί σε διάγνωση αναφορικά με κύστη που βρέθηκε στον οργανισμό του.

Μένοντας εκτός δράσης από τον Σεπτέμβριο, ενώ είχε ως τότε βασική θέση στην 11αδα με οκτώ συμμετοχές στο πρωτάθλημα Ρουμανίας, ο Έλληνας μπακ-χαφ δίνει τον δικό του «αγώνα», με τη Μποτοσάνι, στην οποία ανήκει από το καλοκαίρι, να του ανανεώνει για έναν χρόνο το συμβόλαιο.

«Ο Άρης υπέγραψε για ακόμα έναν χρόνο με μας. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας κι εκτίμησε τον τρόπο με τον οποίο του φερθήκαμε κατά τη διάγνωση του προβλήματός του», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Βαλέριου Ιφτίμε, που συνέχισε να αποθεώνει τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

«Προέρχεται από πολύ σπουδαίες ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, αλλά δεν είναι καθόλου ντίβα. Είναι πολύ ευγενικός, ακούει ελληνική μουσική στα αποδυτήρια και κάνει πλάκες με όλους. Είναι πολύ συμπαθητικό παιδί και ξέρει να εκτιμάει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα