Ο Κρίστοφερ Πέτερσον, η Λίβερπουλ και η μαύρη τρύπα της Αγγλίας!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ο Κρίστοφερ Πέτερσον, η Λίβερπουλ και η μαύρη τρύπα της Αγγλίας!

bet365

Ο Κρίστοφερ Πέτερσον, ο οποίος βρίσκεται στα «ραντάρ» της ΑΕΚ δεν μετάνιωσε ούτε στιγμή για την αποχώρηση του από την Λίβερπουλ κάνοντας λόγο για «μαύρη τρύπα» στην Αγγλία που καταστρέφει καριέρες.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Σουηδός εξτρέμ σε ηλικία 19 ετών δοκίμασε τις δυνάμεις του στην Λίβερπουλ, ωστόσο εμφανίστηκε ανέτοιμος για το επίπεδο των «reds» και αφού παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην Τρανμίρ, στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Ουτρέχτη.

Ο Πέτερσον ρίζωσε στην Ολλανδία καταφέρνοντας να κάνει καριέρα στην Χεράκλες στην οποία αγωνίζεται από το 2017.

Με την ομάδα από το Αλμέλο έχει πετύχει 9 γκολ σε 15 ματς πρωταθλήματος και βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα των σκόρερ της Eredivisie.

Ο Πέτερσον, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ θυμήθηκε την εποχή όπου βρισκόταν στην Αγγλία για λογαριασμό της Λίβερπουλ.

«H Λίβερπουλ δέχθηκε την προσφορά της Ουτρέχτης για ένα ποσό που ήταν τίποτα για τον σύλλογο. Εκείνο το καλοκαίρι ξόδεψαν 101 εκατ. λίρες για τους Μάρκοβιτς, Μπαλοτέλι, Λαλάνα. Πολλοί αγωνίζονταν στη θέση μου.

Η Ουτρέχτη ήθελε να επενδύσει σε μένα και μου πρόσφερε συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια. Το ολλανδικό πρωτάθλημα για έναν 19χρονο ήταν υπέροχο συναίσθημα. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν υπέγραψα».

Ο Σουηδός εξτρέμ έκανε μάλιστα λόγο για μαύρη τρύπα στην Αγγλία που καταστρέφει καριέρες!

«Το είδα σε συμπαίκτες μου, ευτυχώς δεν το έζησα εγώ. Το αποκαλούσαν 'Μαύρη Τρύπα' στην Αγγλία. Έπεφτες στη μαύρη τρύπα με πάρτι, γυναίκες και ανθρώπους που θέλουν να εκμεταλλευτούν την φήμη ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Νομίζω είναι επικίνδυνο. Γι' αυτό ήμουν πάντα απίστευτα προσεκτικός διατηρώντας τις φιλίες που έκανα στα παιδικά χρόνια μου. Πρόκειται για καλούς φίλους με τους οποίους ακόμη κάνω παρέα».

 

Τελευταία Νέα