Λάμπρου: «Να παίζω και να βγάζω το καλύτερο εαυτό μου»

Λάμπρου: «Να παίζω και να βγάζω το καλύτερο εαυτό μου»

Gazzetta team
Λάμπρου: «Να παίζω και να βγάζω το καλύτερο εαυτό μου»

bet365

Ο Λάζαρος Λάμπρου συνεχίζει ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Φορτούνα Σιτάρντ και στην Ολλανδία μίλησε για τις συνθήκες στην Ελλάδα, την κρίση, το ποδόσφαιρο και τον ίδιο.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός και σούπερ αποδόσεις στηv Premier League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μια χαρά τα πάει ο Λάζαρος Λάμπρου με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ, όπου μέχρι σήμερα μετράει 12 συμμετοχές, με 3 γκολ και ισάριθμες ασίστ. Σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Ολλανδίας αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα, όπως και για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, όσα είπε στην ιστοσελίδα limburger.nl:

Για την οικογένειά του και τα χρόνια μακριά της: «Μου φώναζε διαρκώς. Από πολύ νωρίς έφυγα από την οικογένειά μου, αλλά δεν με πείραζε γιατί ήμουν τρελός για το ποδόσφαιρο. Για τους δικούς μου ήταν περισσότερο δύσκολο παρά για μένα, γιατί ανησυχούσαν πολύ. Μου τηλεφωνούσαν καθημερινά. Ήμουν τόσο νέος και δεν με πείραζε που ζούσα μόνος. Μόνο μετά από δύο χρόνια περίπου κατάλαβα πόσο μου λείπει η οικογένεια μου. Πλέον όμως προσαρμόζομαι εύκολα. Έχω μάθει να μένω μόνος μου».

Για την πόλη Μπρόνσουμ όπου πλέον μένει και τις διαφορές με τη Θεσσαλονίκη: «Στη Θεσσαλονίκη οι άνθρωποι είναι έξω 24 ώρες την ημέρα. Είναι μία πόλη με πολλά πανεπιστήμια και νέους ανθρώπους. Κάθε μέρα οι άνθρωποι απολαμβάνουν τη ζωή εκεί. Φυσικά δεν ξέρω πώς είναι στις μεγάλες πόλεις στην Ολλανδία, αλλά το Μπρόνσουμ είναι ήσυχο. Για το ποδόσφαιρο αυτό είναι το καλύτερο».

Για όσα έγιναν στο περσινό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Στην Ελλάδα, οι άνθρωποι αγαπούν το ποδόσφαιρο τόσο πολύ που μερικές φορές κάνουν τρελά πράγματα. Αλλά αυτό που συνέβη πέρυσι δεν είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πολλοί βαθμοί κρίθηκαν στα δικαστήρια και εγώ θεωρώ ότι αυτοί πρέπει να κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο».

Για τη ζωή στην Ελλάδα της κρίσης: «Οι Έλληνες ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση. Δεν μείναμε σπίτι να κλαίμε την μοίρα τους αλλά φροντίζουμε να περνάμε καλά. Η χώρα μας είναι όμορφη, ο καιρός είναι υπέροχος και δεν χρειαζόμαστε πολλά χρήματα για να σωθούμε. Στην Ελλάδα πριν από δύο εβδομάδες η θερμοκρασία έφτανε στους 23 βαθμούς. Έχω αγοράσει ότι μπορούσα να βρω για να αντιμετωπίσω το κρύο στην Ολλανδία».

Για το αν ο μεγάλος του στόχος είναι να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: «Αυτό δεν είναι αποσκοπός. Ο στόχος είναι να βγάζω το καλύτερο από τον εαυτό μου. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε στον ΠΑΟΚ, είτε κάπου αλλού».

 

Τελευταία Νέα