Οι πιο... τρελές επιλογές των χωρών για την Χρυσή Μπάλα (pics)

Αντώνης Σαούλης
Οι πιο... τρελές επιλογές των χωρών για την Χρυσή Μπάλα (pics)

bet365

Σεντ Κιτς, Κιρζικιστάν και Σομαλία ήταν μέσα στις χώρες που ψήφισαν για την Χρυσή Μπάλα τον Κουρτουά, τον Αλισον και τον Πογκμπά!

Πάντα θα γίνεται κουβέντα για την ψηφοφορία της Χρυσής Μπάλας. Ακόμα και όταν υπήρξε η συνεργασία με την FIFA και ψήφιζαν και οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί μαζί με τους αρχηγούς κάθε χώρας υπήρχε πάντα γκρίνια. Πόσω μάλλον τώρα που 180 δημοσιογράφοι επέλεξαν τους 5 κορυφαίους για να αναδειχθεί ο νικητής της Χρυσής Μπάλας.

Στο twitter ήδη γίνεται ντόρος για το γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι τελικά αναδείχθηκε ως ο 5ος κορυφαίος (ουτε ο δημοσιογράφος από την Αργεντινή δεν τον ψήφισε στην πρώτη θέση) για το 2018 και φυσικά από την στιγμή που έγινε γνωστή η ψηφοφορία αποδείχθηκαν κάποιες... τρελές επιλογές.

Οπως για παράδειγμα του δημοσιογράφου από το Σεντ Κιτς, ο Μερβ-Αν Τόμσον ο οποίος ψήφισε Νέιμαρ, Σέρχιο Ράμος, Σουάρες, Αλισον και Αγουέρο. Ούτε Μόντριτς, ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο, ούτε Γκριεζμάν!

Βέβαια υπάρχει και ο δημοσιογράφος από το Κιρζικιστάν. Ο Μπίσκεκ Τάρας Λιπένκο (ελπίζω να γράφω σωστά το όνομά σου συνάδελφε) επέλεξε τον Κουρτουά στην πρώτη θέση και τους Σαλάχ, Μόντριτς, Μπαπέ, Κριστιάνο στην πεντάδα.

O δημοσιογράφος από την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία έδωσε την πρώτη θέση στον Καρίμ Μπενζεμά (δεν ήταν καν μέλος της Γαλλίας στο Μουντιάλ). Ο Αλμπερτ Στανίσλας Κουμπομπάκο επέλεξε τον φορ της Ρεάλ και τους Νέιμαρ, Σαλάχ, Ρονάλντο και Μάτζουκιτς.

Στη Σομαλία, ο συνάδελφος Αμπντιαζίζ Γκοντά δεν εκτίμησε την χρονιά του Μόντριτς (εκτός πεντάδας), ούτε ασχολήθηκε με τον Μέσι και διάλεξε μια διαφορετική πεντάδα. Σουάρες, Αζάρ, Πογκμπά, Κριστιάνο και Σαλάχ. To ακόμα καλύτερο με τον Αμπτντιαζίζ Γκοντά; Το site για το οποίο... δουλεύει (το www.somalisportspress.com) δεν υπάρχει. Κυριολεκτικά!

Ο Χαφίζ Μαρικάρ, δημοσιογράφος στη Σρι Λάνκα είπε να βάλει και Φιρμίνο στην πεντάδα του. Φυσικά χωρίς Μέσι, Μόντριτς και Γκριεζμάν. Επέλεξε πρώτον τον Αζάρ, δεύτερο τον Φιρμίνο και έκλεισε με τους Πογκμπά, Ρονάλντο και Κέιν.

Δείτε ξανά τις επιλογές όλες τις επιλογές των δημοσιογράφων από τις 180 χώρες...

 

Τελευταία Νέα