«Δεν ζήτησα από τη Χέγκερμπεργκ να κάνει twerk, αλλά να χορέψει»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
«Δεν ζήτησα από τη Χέγκερμπεργκ να κάνει twerk, αλλά να χορέψει»! (vid)

bet365

Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης του France Football στο Παρίσι, Μάρτιν Σόλβεϊγκ, υπερασπίστηκε τον εαυτό του μετά τον σάλο που προκάλεσε η στιγμή που ζήτησε από την πρώτη γυναίκα νικήτρια Χρυσής Μπάλας, να κάνει... twerk λίγο μετά τη βράβευσή της. «Της ζήτησα να χορέψει, σέβομαι τις γυναίκες» σχολίασε.

Επιστροφή χρημάτων* στο Αμιάν – Μονακό και σούπερ αποδόσεις στη Ligue 1 από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η πιο άσχημη στιγμή της βραδιάς της Δευτέρας στην εκδήλωση για την απονομή της Χρυσής Μπάλας, ήταν αυτή κατά την οποία η Άντα Χέγκερμπεργκ, παίκτρια της Λιόν, έγινε η πρώτη γυναίκα που κατέκτησε το αντίστοιχο βραβείο της κατηγορίας της, όμως δέχθηκε σεξιστική ερώτηση όταν άκουσε από τον παρουσιαστή να της λέει να κάνει twerk.

Εκείνη αρνήθηκε φοβερά ενοχλημένη κι αποχώρησε, με τον Μάρτιν Σόλβεϊγκ να έχει αντιληφθεί τις διαστάσεις που πήρε το θέμα και να σχολιάζει με βίντεό του στα social media:

«Θέλω να ζητήσω ειλικρινή συγγνώμη σε όσους αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι. Το θέμα μου είναι πως δεν ζήτησα να κάνει twerk, αλλά να χορέψει ένα τραγούδι του Σινάτρα. Ο κόσμος που με ξέρει 20 χρόνια, γνωρίζει πόσο σέβομαι τις γυναίκες... Ήταν ένα αστείο, αλλά κατανοώ ότι ήταν κακό αστείο».

 

Τελευταία Νέα