Η γκάφα του Βράνιες οδήγησε στο κλείσιμο του προφίλ του! (pic)

Η γκάφα του Βράνιες οδήγησε στο κλείσιμο του προφίλ του! (pic)

Gazzetta team
Η γκάφα του Βράνιες οδήγησε στο κλείσιμο του προφίλ του! (pic)

bet365

Η επιλογή του Όγκνιεν Βράνιες να ανεβάσει μια φωτογραφία στα social media από τα επεισόδια του OAKA και να απευθυνθεί στους οπαδούς του Άγιαξ, του... στοίχισε το κλείσιμο του προφίλ του στο Instagram.
Ο Βράνιες είχε ανεβάσει story στο προφίλ του στο Instagram εικόνα από τα επεισόδια στην αναμέτρηση ΑΕΚ - Άγιαξ, συγκεκριμένα την εικόνα από τη στιγμή που η βόμβα μολότοφ «έσκασε» μπροστά από τους οπαδούς της ολλανδικής ομάδας και τη συνόδευσε με την ατάκα: «Καλωσορίσατε στην κόλαση»!
Ωστόσο ο Βόσνιος δεν ήξερε ότι οι οπαδοί της Άντερλεχτ είναι αδελφοποιημένοι με εκείνους του Άγιαξ. Το story κατέβηκε μετά από μία ώρα για να φτάσουμε στο απόγευμα της Τετάρτης (28/11) όπου το προφίλ του Βράνιες έγινε ανενεργό. Επίσης το hashtag #VranjesOut έκανε αίσθηση στο Twitter και μένει να φανεί το πως θα λειτουργήσει η διοίκηση των Βέλγων για το θέμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα