«Περισσότερη κατοχή μπάλας με τον Πάκο Ερέρα»

«Περισσότερη κατοχή μπάλας με τον Πάκο Ερέρα»

bet365

Ο Νταβίδ Τιμόρ κατέθεσε τις εντυπώσεις του από τις πρώτες προπονήσεις υπό την καθοδήγηση του Πάκο Ερέρα στη Λας Πάλμας.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Άρη παρουσιάστηκε την περασμένη Δευτέρα (19/11) από την Λας Πάλμας σε μια προσπάθεια να βάλει φρένο στο σερί των τεσσάρων ισοπαλιών. Από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις ο 29χρονος μέσος της ομάδας, Νταβίδ Τιμόρ διαπίστωσε την διαφορά φιλοσοφίας του 65χρονου τεχνικού σε σχέση με τον Μανόλο Χιμένεθ.

«Μετά την αλλαγή προπονητή, μπήκε και πάλι η πρίζα με διαφορετικό τσιπ. Θα πρέπει να πείσουμε το νέο προπονητή.

Στο τέλος της αναμέτρησης με την Γρανάδα ο πρόεδρος ήρθε στα αποδυτήρια και μας είπε πως έπρεπε να πάρει μια απόφαση και πως ήταν πεπεισμένος ότι θα είχε το το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βρισκόμαστε εδώ για να προπονηθούμε και να δουλέψουμε».

Ο Τιμόρ εξήγησε πως ο Πάκο Ερέρα δίνει βαρύτητα στο ποδόσφαιρο κατοχής.

«Κάνουμε τρεις προπονήσεις την μέρα. Είναι νωρίς για να δούμε τις διαφορές, αλλά οι προπονήσεις είναι διαφορετικές. Περισσότερη κατοχή και επαφή με την μπάλα. Αυτό είναι το πλάνο. Να κυριαρχήσουμε και να έχουμε κατοχή. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε.

Ο προπονητής έχει τον δικό του ρόλο και ακόμη περισσότερο οι παίκτες γιατί είμαστε εμείς αυτοί που παίζουμε. Όταν νικάμε όλοι κοιτάζουν την ομάδα, ενώ όταν χάνουμε όλοι στρέφονται κατά του προπονητή. Χρειαζόμαστε μια νίκη επί της Κάντιθ και θα δείτε διαφορετικά πράγματα».

 

Τελευταία Νέα