«Σενάριο φαντασίας η SuperLeague από τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης»

Κώστας Ζάλιαρης
«Σενάριο φαντασίας η SuperLeague από τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης»

bet365

Κατηγορηματικός ήταν ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσεφερίν, αναφορικά με τις πιθανότητες μαζικής εξόδου των μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης από τις διοργανώσεις της UEFA και τη δημιουργία μιας νέας Λίγκας στα πρότυπα της Euroleague...

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

.Ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται κανένα τέτοιο θέμα έπειτα και από τις αναφορές που γίνονταν μέσω των αποκαλύψεων από τα Football Leaks για συζητήσεις ομάδων όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σίτι, Τσέλσι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους ώστε να δημιουργήσουν μια νέα δική τους Λίγκα και να παίζουν συνεχώς αντιμέτωπες για να αυξήσουν το ενδιαφέρον και... τα χρήματα στα ταμεία τους από τα έσοδα τις ημέρες των αγώνων.

«Είναι σενάριο φαντασίας. Ένα όνειρο που δεν έχει καμία βάση αυτή τη στιγμή. Δεν πρόκειται να γίνει. Δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης η SuperLeague όπως την αποκάλεσαν...» ήταν η δήλωση του Τσεφερίν.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συλλόγων, Αντρέα Ανιέλι, στήριξε αυτά τα λεγόμενα, τονίζοντας: «Επιβεβαιώνω πως δεν έχουμε συζητήσει ποτέ και δεν έχουμε εμπλακεί ποτέ σε κουβέντες που να αφορούν το θέμα της δημιουργίας νέας Λίγκας. Είμαστε μαζί με την UEFA και πορευόμαστε προς την ίδια κατεύθυνση...».

 

Τελευταία Νέα