Ο Δέδες εκ μέρους της ΕΠΟ μαζί με τον Βασιλειάδη στην συνάντηση στο Βελιγράδι

Gazzetta team
Ο Δέδες εκ μέρους της ΕΠΟ μαζί με τον Βασιλειάδη στην συνάντηση στο Βελιγράδι

bet365

Ο Γιώργος Βασιλειάδης θα έχει συνάντηση με τους ομολόγους του από Βουλγαρία, Σερβία και Ρουμανία για την προοπτική της συνδιοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2030, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου στο Βελιγράδι. Παρών ο Δέδες από την ΕΠΟ.
Με επιστολή του στους αντίστοιχους Υπουργούς / Υφυπουργούς Αθλητισμού σε Ρουμανία, Σερβία και Βουλγαρία, ο Βασιλειάδης τους κάλεσε σε συνάντηση για το θέμα κι άπαντες οριστικοποίησαν το «ραντεβού», που θα λάβει χώρα στο Βελιγράδι στις 23 Νοεμβρίου. Τα αποτελέσματα της συνάντησης θα παρουσιαστούν στη Σύνοδο των Ευρωπαίων Υπουργών Αθλητισμού στις Βρυξέλλες στις 27 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται πως για τη συνδιοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν καταθέσει επίσης υποψηφιότητα από κοινού Αργεντινή, Παραγουάη και Ουρουγουάη και Αλγερία, Μαρόκο και Τυνησία, ενώ ενδιαφέρον έχουν εξάλλου εκφράσει «συμμαχικά» και η Αγγλία με την Ουαλία, τη Σκωτία, την Ιρλανδία και τη Βόρεια Ιρλανδία. Στην συνάντηση αυτή θα είναι και οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών. Από την ΕΠΟ θα είναι ο Δέδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα