«Πρέπει να σεβαστούμε ότι ο Βλαχοδήμος είναι βασικός στην Μπενφίκα»

«Πρέπει να σεβαστούμε ότι ο Βλαχοδήμος είναι βασικός στην Μπενφίκα»

Gazzetta team
«Πρέπει να σεβαστούμε ότι ο Βλαχοδήμος είναι βασικός στην Μπενφίκα»

bet365

Ο πρώην τερματοφύλακας της Μπενφίκα, Ζούλιο Σέζαρ μίλησε για τη χρησιμοποίηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου κάτω από τα δοκάρια των «Αετών» και για τον παραγκωνισμό του Μπρούνο Βαρέλα.

Η ευρωπαϊκή δράση του Nations League δεν σταματά στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Με δηλώσεις του στη Sport TV ο Ζούλιο Σέζαρ εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι ο Μπρούνο Βαρέλα δεν αποτελεί τη φετινή σεζόν τη βασική επιλογή κάτω από τα δοκάρια της Μπενφίκα, κάτι δηλαδή που συνέβαινε πέρυσι.

Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ, ωστόσο, ο προπονητής Ρούι Βιτόρια είναι αυτός που αποφασίζει, υπογραμμίζοντας πως θα πρέπει να σεβαστούν όλοι την απόφασή του να είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος η νούμερο ένα επιλογή κάτω από τα δοκάρια.

«Είναι περίεργο που ο Μπρούνο Βαρέλα είναι η τρίτη επιλογή, αλλά το ποδόσφαιρο είναι θέμα timing και επιλογών. Από τη στιγμή που ο Ρούι Βιτόρια επιλέγει έναν άλλο τερματοφύλακα τη δεδομένη στιγμή, πρέπει να σεβαστούμε αυτή την απόφαση. Η Μπενφίκα είναι καλά, όχι μόνο από την παρουσία του Βλαχοδήμου, αλλά και του Σβιλάρ, ο οποίος παρότι είναι νέος έχει αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στην Μπενφίκα και βέβαια του Μπρούνο Βαρέλα», ανέφερε ο Ζούλιο Σέζαρ στην πορτογαλική τηλεόραση.

 

Τελευταία Νέα