Ο Σάντσο πέτυχε ό,τι κι ο... Ντέιβιντ Μπέκαμ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Σάντσο πέτυχε ό,τι κι ο... Ντέιβιντ Μπέκαμ!

bet365

Μια δεκαετία μετά τον «Μπεκς», ο Τζέιντον Σάντσο κατάφερε να παίξει για την εθνική ομάδα της Αγγλίας και μάλιστα να πάρει φανέλα βασικού σε παιχνίδι, δίχως να βρίσκεται στο ρόστερ συλλόγου στο Νησί!

Το νέο pamestoixima.gr είναι εδώ με καλύτερες αποδόσεις από ποτέ

Ο νεαρός εξτρέμ που... έχει βγάλει μάτια τη φετινή αγωνιστική περίοδο στη Ντόρτμουντ και έχει αποδειχθεί 1000% σωστή η επιλογή του να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι και τις «φτερούγες» του Πεπ Γκουαρδιόλα, ξεκίνησε για τα «τρία λιοντάρια» στο φιλικό της Πέμπτης απέναντι στις ΗΠΑ στο «Γουέμπλεϊ», σε ματς που ο Ρούνεϊ πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση με το εθνόσημο.

Όντας βασικός στην αναμέτρηση για την Αγγλία, ο Τζέιντον Σάντσο έγινε ο πρώτος μετά το 2009 που παίρνει μια θέση στην αρχική 11άδα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του δίχως να παίζει σε αγγλική ομάδα.

Τότε, πριν από περίπου μια 10ετία, ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εκείνος που είχε αγωνιστεί με το αγγλικό εθνόσημο δίχως ν' ανήκει σε κλαμπ της χώρας του.

Παίζοντας στους Λ.Α. Γκάλαξι, ο Άγγλος σούπερ σταρ κλήθηκε και ξεκίνησε σε παιχνίδι με αντίπαλο την Ολλανδία, τον Αύγουστο του 2009.

Ο Τζέιντον Σάντσο ήταν εκείνος που έκανε την ασίστ για το πρώτο γκολ της θητείας του Αλεξάντερ Άρνολντ στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, στη φιλική νίκη (3-0) επί των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να μετράει πλέον 8 ασίστ και 4 γκολ σε 6 παρουσίες ως βασικός με την εθνική ομάδα αλλά και τη Μπορούσια Ντόρτμουντ μέχρι αυτό το σημείο της αγωνιστικής περιόδου!

Λίρα εκατό για τους Βεστφαλούς...

 

Τελευταία Νέα