Εκστρατεία διαιτητών στην Αγγλία με... πέτρα, μολύβι, ψαλίδι, χαρτί! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Εκστρατεία διαιτητών στην Αγγλία με... πέτρα, μολύβι, ψαλίδι, χαρτί! (vid)

bet365

Σε ένδειξη στήριξης στον συνάδελφό τους που τιμωρήθηκε με αποβολή από τους πίνακες διαιτησίας για τρεις εβδομάδες, οι ρέφερι στην Αγγλία ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τα παιχνίδια στα οποία ορίστηκαν, σε διάφορες κατηγορίες, χωρίς νόμισμα, αλλά με το «πέτρα, μολύβι, ψαλίδι, χαρτί»!

Ο Ντέιβιντ ΜακΝαμάρα, σε ματς της γυναικείας Premier League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρέντινγκ, είχε ξεχάσει το νόμισμα κι αντί να τρέξει στ' αποδυτήρια να πάρει ή να ζητήσει άμεσα από κάποιον, επέλεξε να πει στις αρχηγούς των δύο ομάδων να παίξουν ... πέτρα, μολύβι, ψαλίδι, χαρτί για την πρώτη σέντρα.

Αυτό, οδήγησε την FA στην επιβολή τιμωρίας και αποβολή του διαιτητή για τρεις εβδομάδες, ωστόσο, οι συνάδελφοί του είναι έτοιμοι να τον στηρίξουν. Ασφαλώς και κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει σε επίπεδο Premier League ή Championship, ωστόσο, δεν αποκλείεται σε χαμηλότερες κατηγορίες, σε γυναικείο ή ακόμα και σε μικρότερα κλιμάκια, να γίνει κανονικά!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα