Τα «μάτια» του Ολυμπιακού στο Πόρτο - Μπράγκα και ο Σόουζα...

Τα «μάτια» του Ολυμπιακού στο Πόρτο - Μπράγκα και ο Σόουζα...

Δημήτρης Τομαράς
Τα «μάτια» του Ολυμπιακού στο Πόρτο - Μπράγκα και ο Σόουζα...

bet365

Το περασμένο Σάββατο, στο στάδιο «Ντραγκάο» του Οπόρτο, έγινε το ματς της 10ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Πόρτο και την Μπράγκα και εκεί ο Ολυμπιακός είχε εκπρόσωπό του. Ο Χασάν και η περίπτωση του φορ Ντιέγκο Σόουζα.
Όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, πολλοί scouts και «κατάσκοποι» ήταν στις εξέδρες του γηπέδου. Μεταξύ αυτών ήταν και άνθρωπος του Ολυμπιακού που παρακολούθησε το ματς. Στο πλαίσιο της προεργασίας που κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» ενόψει του Ιανουαρίου, κοιτάζοντας παίκτες που μπορούν να απασχολήσουν μεταγραφικά τους «ερυθρόλευκους». Μία περίπτωση που φάνηκε να τσεκάρουν οι Πειραιώτες είναι του 29χρονου Βραζιλιάνου φορ, Ντιέγκο Σόουζα.
Παίκτης της Μπράγκα που φέτος έχει 11 γκολ σε 15 ματς και είναι και κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου και που ήταν βασικός στο ματς στην διάταξη 4-4-2 των φιλοξενούμενων. Στην Μπράγκα βέβαια ανήκει και ο Χασάν που είναι δανεικός στον Ολυμπιακό και που μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει όσα περίμεναν στο Λιμάνι. Και στην Πόρτο βέβαια υπάρχουν παίκτες που ξέρει και το τμήμα scouting του Ολυμπιακού και ο κόουτς Πέδρο Μαρτίνς.
 

Τελευταία Νέα