Συγκλονιστικος Εμποκού συγχώρεσε οπαδό για ρατσιστική επίθεση!

Συγκλονιστικος Εμποκού συγχώρεσε οπαδό για ρατσιστική επίθεση!

bet365

Οπαδός της Κορτράικ, ο οποίος επιτέθηκε ρατσιστικά στον Πολ-Ζοσέ Εμποκού απολογήθηκε για την πράξη του με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να συγκλονίζει με την απάντηση του.

Η Σταντάρ Λιέγης πέρασε νικηφόρα από το Κόρτραϊκ (0-2) με τον Εμποκού να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 76΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο «στόχαστρο» οπαδού της Κότραϊκ, ο οποίος μιμήθηκε κραυγές πιθήκου με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή να αντιδράει σημαδεύοντας τον με το δάκτυλο του.

Ο οπαδός, κατόπιν εορτής ζήτησε συγνώμη από τον Εμποκού μέσω μηνύματος του στα social media.

«Γεια σου Πόλο, θέλω να απολογηθώ για αυτό που έκανα. Είμαι ο άνδρας που έδειχνες μετά την λήξη του παιχνιδιού σχετικά με αυτά που έκανα με τις μαϊμούδες. Είμαι βέβαιος πως ξέρεις ποιος είμαι. Είδα άρθρα στις εφημερίδες για ρατσιστική συμπεριφορά. Δεν είμαι ρατσιστής, απλά υπήρχαν έντονα συναισθήματα μετά την λήξη του αγώνα, όπου η Κόρτραϊκ ήταν καλύτερη. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, μείνε ο εαυτός σου και συνέχισε έτσι. Συγνώμη».

Η απάντηση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ήταν άμεση και συγκινητική.

«Κανένα πρόβλημα. Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά το πιο σημαντικό είναι να αναγνωρίζεις το λάθος σου και να μην το επαναλάβεις».

 

Τελευταία Νέα