Ενρίκε: «Θα μιλήσω με τον ΠΑΟΚ και θα δούμε…»

Ενρίκε: «Θα μιλήσω με τον ΠΑΟΚ και θα δούμε…»

Gazzetta team
Ενρίκε: «Θα μιλήσω με τον ΠΑΟΚ και θα δούμε…»

bet365

Ο Πέδρο Ενρίκε αναφέρθηκε στο μέλλον του και στο αν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Αστάνα, όπου αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Σε δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μίλησε γύρω από το θέμα του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

«Για την ώρα είναι δύσκολο να πω τι θα συμβεί. Όλα εξαρτώνται από το πως θα τελειώσει η σεζόν και τι επιλογές θα έχω, αλλά είμαι έτοιμος να παραμείνω στην Αστάνα. Όλα μου ταιριάζουν εδώ. Μετά το τέλος της σεζόν θα έχω συζήτηση με την διοίκηση του ΠΑΟΚ και με τον ατζέντη μου, αλλά τώρα δεν θα ήθελα να προβλέψω το μέλλον μου. Όλες μου οι σκέψεις είναι να έχω μια επιτυχημένη σεζόν με την Αστάνα».

Επίσης ρωτήθηκε για το αν διατηρεί επαφές με την ελληνική ομάδα και τον κόσμο της. «Αγωνίστηκα στον ΠΑΟΚ για μισή σεζόν, έτσι δεν έχω πολλές ιστορίες να θυμάμαι. Η μόνη μου ανάμνηση είναι το γκολ που πέτυχα στον τελικό Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αγαπούν πολύ την ομάδα τους και δεν ελέγχουν τα συναισθήματα τους, υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ με τους οποίους κρατάω ακόμη επαφές», είπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα