Σεϊταρίδης: «Θέλω να προπονήσω την Πόρτο»

Σεϊταρίδης: «Θέλω να προπονήσω την Πόρτο»

Gazzetta team
Σεϊταρίδης: «Θέλω να προπονήσω την Πόρτο»

bet365

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης μίλησε σε πορτογαλικό ΜΜΕ κι αποκάλυψε το όνειρό του να επιστρέψει στην Πόρτο, στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2004/05, ως προπονητής. Οι αναφορές του στον Φερνάντο Σάντος και στους Βλαχοδήμο και Σάμαρη.

Συνέντευξη στην πορτογαλική ιστοσελίδα «Jornal de Noticias» παραχώρησε ο 37χρονος πρώην διεθνής και ρωτήθηκε για τους... κοινούς γνωστούς με το πορτογαλικό κοινό, αναφέροντας μάλιστα πως έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να ξαναβρεθεί στο Οπόρτο ως προπονητής των «Δράκων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα ήθελα να επιστρέψω ως προπονητής. Ακόμη δεν είμαι έτοιμος, γιατί τώρα ξεκίνησα μαθήματα. Αλλά σε τρία - πέντε χρόνια θα είναι πιθανό (γέλια). Όταν επιστρέφω στην πόλη (Οπόρτο), υπάρχουν άνθρωποι που με αναγνωρίζουν. Μερικοί δυσκολεύονται γιατί όταν έπαιζα, είχα μακρύ μαλλί».

Για τον Φερνάντο Σάντος: «Στην Ελλάδα όλος ο κόσμος τον αγαπά. Εργάστηκε με επιτυχία σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τον αγαπούν ως άνθρωπο και προπονητή. Πιστεύω ότι περνά από το μυαλό του να ζήσει μόνιμα στην Αθήνα. Μπορεί να έχει φύγει από την Εθνική, αλλά αποτελεί σημείο αναφοράς. Η Εθνική πλέον δεν έχει την ίδια οργάνωση ή πειθαρχία, ο καθένας παίζει με τον τρόπο του».

Για τον Βλαχοδήμο και τον Σάμαρη: «Ο Βλαχοδήμος έχει πολλές δυνατότητες και χαρακτηριστικά για να παίξει στην Εθνική Ελλάδας. Όσο για τον Σάμαρη, όταν πήγε στην Μπενφίκα όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια. Τώρα, όμως έχει άλλον προπονητή. Δεν φθάνει μόνο το ταλέντο, πρέπει να σε πιστεύει κι ο προπονητής. Ελπίζω να βρεθεί λύση. Όλοι θέλουν να παίζουν στην Μπενφίκα, αλλά εάν αυτό δεν γίνεται πρέπει να βρουν εναλλακτική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα