Βασιλείου: «Χαρούμενος που το όνομα μου γράφτηκε στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου»

Βασιλείου: «Χαρούμενος που το όνομα μου γράφτηκε στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου»

bet365

Ο Θωμάς Βασιλείου δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός πως έγινε ο ποδοσφαιριστής που σημειώνει το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία των επαγγελματικών κατηγοριών της Ιταλίας!

Επιστροφή χρημάτων* στο Αουγσκμπουργκ – Μάιντζ και σούπερ αποδόσεις στη DFB Pokal από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο 24χρονος εξτρέμ σκόραρε έξι μόλις δευτερόλεπτα μετά την σέντρα της αναμέτρησης της Ριέτι κόντρα στη Σιρακούζα! Ο Βασιλείου έπειτα από βαθιά μπαλιά ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο την φάση!

Η ομάδα της Serie C ηττήθηκε με ανατροπή (2-1), ωστόσο το συγκεκριμένο ματς θα μείνει αξέχαστο στον πρώην παίκτη του Ατρομήτου.

«Στην αρχή δεν ήξερα για αυτό ρεκόρ. Μου το είπαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης. Θα προτιμούσα πάντως να έχουμε νικήσει. Είμαι χαρούμενος ωστόσο που τ ο όνομα μου γράφτηκε στην ιστορία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βασιλείου προσθέτοντας:

«Το επίπεδο του ποδοσφαίρου εδώ είναι πολύ υψηλό. Υπάρχει μεγάλη παράδοση και είμαι περήφανος που έχω ρόλο στην ομάδα. Δεν θέλω να συγκρίνω το ελληνικό ποδόσφαιρο με το ιταλικό. Στην πατρίδα μου έπαιξα στο υψηλότερο επίπεδο, ενώ εδώ είναι η πρώτη χρονιά μου στη Serie C».

Ο πρώην παίκτης του Ατρομήτου αναφέρθηκε και στην επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.

«Δεν τέθηκε θέμα επιλογής στη Ριέτι. Μου έγινε πρόταση και την αποδέχθηκα. Σκέφτηκα πως ήταν μια καλή ευκαιρία για μένα να παίξω στην Ιταλία μια χώρα με μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση».

 

Τελευταία Νέα