Ρόουφε για το γκολ της Λιντς: «Περιμένατε να πω στον διαιτητή ότι έκανα χέρι;»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ρόουφε για το γκολ της Λιντς: «Περιμένατε να πω στον διαιτητή ότι έκανα χέρι;»! (vid)

bet365

Την αντικανονική επαφή του με τη μπάλα στο γκολ με το οποίο η Λιντς ισοφάρισε στο τελικό 1-1 απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ παραδέχθηκε ο Κεμάρ Ρόουφε, ωστόσο, έδειξε αμετανόητος και παρομοίασε τη φάση αυτή όπως ένα... λανθασμένο φάουλ ή πέναλτι!

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο σκόρερ των «παγωνιών», είδε τη μπάλα να βρίσκεται σε ύψος που δεν το είχε υπολογίσει σωστά κι έτσι χρησιμοποίησε το χέρι του μαζί με το γόνατο για να τη σπρώξει στην κενή εστία και να διαμορφώσει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Σαββάτου.

Το γκολ μέτρησε κανονικότατα αφού ουδείς αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, με τον Ρόουφε να δηλώνει: «Τί θέλετε να κάνω; Περιμένατε να πω στον διαιτητή ότι το έβαλα με το χέρι;

Ερχόταν η μπάλα και ναι, την ακούμπησα και με το χέρι και με το γόνατο και μπήκε. Είναι ακόμα μια φάση όπως μπορεί να συμβεί σε ένα φάουλ ή ένα πέναλτι. Ορισμένα σφυρίγματα τα παίρνεις, ορισμένα άλλα όχι. Ο διαιτητής αποφασίζει. Εγώ απλά παίζω ποδόσφαιρο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα