O ΠΑΟΚ, ο… Νεϊμάρ και ο Λοσάνο! (pic)

O ΠΑΟΚ, ο… Νεϊμάρ και ο Λοσάνο! (pic)

bet365

Τι κοινό μπορεί να έχουν o Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (του ΠΑΟΚ), ο Νεϊμάρ (της Παρί) και ο Ίρβινγκ Λοσάνο (της Αϊντχόφεν); Όλοι είναι πρώτοι σκόρερ και οι ομάδες τους μετρούν το απόλυτο!

Ο «Δικέφαλος» συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο εντός των συνόρων και να παραμένει μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν, την PSV Αϊντχόφεν, αλλά και τον Απόλλωνα Λεμεσού οι τέσσερις ομάδες από τα κυριότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, που μετρούν το απόλυτο.

Με το «διπλό» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο ΠΑΟΚ έφτασε στο «επτά στα επτά» και τους 21 κερδισμένους βαθμούς μέσα στο γήπεδο (19β. στη βαθμολογία λόγω του μείον δύο), με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να οδηγεί την κούρσα των «ασπρόμαυρων» σκόρερ έχοντας φτάσει, ήδη, στα 10 γκολ (5 στο πρωτάθλημα, 5 στην Ευρώπη).

Η Παρί Σεν Ζερμέν του Νεϊμάρ (10 γκολ) και του Μπαπέ (10 γκολ) είναι στην κορυφή της Ligue 1 με το εντυπωσιακό «δέκα στα δέκα», ενώ η PSV Αϊνχόφεν του Ίρβινγκ Λοσάνο (10 γκολ) είναι στην πρώτη θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος μετρώντας 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στην Κύπρο ο Απόλλων Λεμεσού παραμένει η ομάδα με το απόλυτο, έχοντας να επιδείξει 5 νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά βρίσκεται στη 2η θέση, καθώς έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Πριν από την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων στο Nations League, στη λίστα με το απόλυτο των νικών υπήρχαν κι άλλες ομάδες, όπως η Γιουβέντους (είδε την Τζένοα να της αποσπά βαθμό μέσα στο Τορίνο), η Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ (επίσης έμεινε εντός έδρας στο 1-1 με τη Βάκερ) και στην Κύπρο η ΑΕΛ Λεμεσού (έμεινε στο 0-0 με το ΑΠΟΕΛ).

 

Τελευταία Νέα