Όρμησε στους Ισλανδούς ο Πογκμπά για ένα φάουλ στον Μπαπέ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Όρμησε στους Ισλανδούς ο Πογκμπά για ένα φάουλ στον Μπαπέ (vid)

bet365

Έξαλλος έγινε με τους Ισλανδούς ο Πολ Πογκμπά στο φινάλε της φιλικής (2-2) ισοπαλίας της Γαλλίας, βλέποντας τον Σιγκούργιονσον να κάνει άσχημο και παντελώς αχρείαστο μαρκάρισμα στον Μπαπέ στις καθυστερήσεις...

Ελλάδα – Ουγγαρία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Από τη στιγμή που επρόκειτο για φιλική αναμέτρηση, ένα τέτοιο μαρκάρισμα στο 90' + 2΄ δεν δικαιολογείται και αυτό ήταν που έβγαλε τον Πογκμπά απ' τα ρούχα του, με τον αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φτάνει από τον πάγκο στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί.

Ειδικά από τη στιγμή που το φάουλ έγινε στον Μπαπέ, σε αυτή την περίοδο που ο 19χρονος επιθετικός... αστράφτει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ο συμπατριώτης του έδειξε πως τον σκέφτεται πολύ περισσότερο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα