«Χορταίνεις» γκολ στο Stamford Bridge!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
«Χορταίνεις» γκολ στο Stamford Bridge!

bet365

O γεροΓιοβάισα είναι ενθουσιασμένος με τα σαββατιάτικα ντέρμπι που θα απολαύσει και πιστεύει πως στο Τσέλσι-Λίβερπουλ θα μπουν πολλά γκολάκια.

Γεια σας φίλοι μου!

Δεν μπορώ να περιμένω για τις σημερινές ντερμπάρες στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο γεροΓιοβάισα είναι και πάλι στις επάλξεις με στόχο να σας οδηγήσει στις ταμειάρες.

Για αρχή σας έχω την ματσάρα στο Stamford Bridge. Η Λίβερπουλ φιλοξενείται από την Τσέλσι και ο λάτρης της βότκας περιμένει μεγάλα πράγματα.

Από την μία οι «κόκκινοι» είναι... τρένο και έχουν μόνο νίκες στην Premier League, ενώ στον αντίποδα οι «μπλε» έχασαν βαθμούς μόνο στην ισοπαλία με τη Γουέστ Χαμ.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις).

Θαυμάζω το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του Σάρι, αλλά και το σύνολο του Κλοπ. Πολλά γκολ προβλέπω, αφού η ποιότητα δεν λείπει και αναμένω... όργια από Αζάρ και Σαλάχ. Το over 3.5 με απόδοση 2.50 δεν γίνεται να μην σε συγκινήσει.

Μεγάλο ματς έχουμε και στη La Liga. Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο. Οι ροχιμπλάνκος είναι και πάλι... ζωντανοί για τον τίτλο μετά τις τελευταίες γκέλες της Μπάρτσα και των Μαδριλένων.

Η ομάδα του Λοπετέγκι θέλει να αφήσει πίσω της την ντροπιαστική ήττα από τη Σεβίλλη και ψάχνει εξιλέωση στο ντέρμπι της Μαδρίτης.

Πολύ δύσκολα θα ξεφύγει το ματσάκι από το over, καθώς δεν βλέπω τον τρόπο να μην σκοράρουν οι επιθετικές γραμμές των ομάδων (Κόστα και Γκριζμάν - Μπέιλ, Ασένσιο και Mπενζεμά).

Το 2.05 του over είναι δωράκι και το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να το ξετυλίξετε.

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μην φωνάζετε οι λάτρεις της Serie A. Mα καλά ήταν δυνατόν να ξεχάσω το Γιούβε-Νάπολι; Η πρώτη μεγάλη μάχη της σεζόν. Ο Κριστιάνο σίγουρα θα το ψάξει το γκολ και είναι πολύ πιθανό να το βρει.

Βέβαια ούτε η άμυνα της «Γηραιάς Κυρίας» μου εμπνέει σιγουριά πως θα κρατήσει το μηδέν. Πιστεύω πως ο κολλητός μου ο Ινσίνιε θα βρει δίχτυα.

Σε αυτή την περίπτωση θα πάμε με το goal/goal που πληρώνει 1.80.

Καλή τύχη σε όλους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα