Τι έκαναν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων (vids)

Δημήτρης Βέργος
Τι έκαναν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων (vids)

bet365

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ετοιμάζονται για τις ευρωπαϊκές τους αναμετρήσεις σε Champions League και Europa League και το gazzetta.gr παρουσιάζει πως τα πήγαν οι Άγιαξ, Τσέλσι και Μπέτις πριν τα ματς που ακολουθούν απέναντι στις ελληνικές ομάδες.

Χιρόνα - Θέλτα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις ξεκινούν αυτή τη βδομάδα με την ΑΕΚ να ετοιμάζεται να κουνήσει σεντόνι στα αστέρια των ομίλων του Champions League απέναντι στον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να υποδέχονται Τσέλσι και Μπέτις αντίστοιχα για τους ομίλους του Europa League.

Και οι τρεις ελληνικές ομάδες συνέχισαν με νίκες τις εγχώριες υποχρεώσεις τους. Η επικράτησε με το ευρύ 4-0 του Πανιωνίου, ο ΠΑΟΚ πέρασε εύκολα με 3-1 από την Κρήτη και την έδρα του ΟΦΗ, ενώ ο Ολυμπιακός με πολύ άγχος επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στις καθυστερήσεις.

Την ώρα που ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έγραφαν το 3Χ3, σε τι κατάσταση βρίσκονται οι αντίπαλοί τους πριν τα μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού;

Άγιαξ: «Καθάρισε» ο... παλιός

Ο Άγιαξ, πριν την ΑΕΚ, δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Γκρόνινγκεν, επικρατώντας στην έδρα του με 3-0. Για τον «Αίαντα» ο πολύπειρος φορ Κλας-Γιάν Χούντελαρ μίλησε δύο φορές, ανοίγοντας τον δρόμο της νίκης, ενώ το τρίτο τέρμα ήρθε από τον Τάντιτς.

Η σύνθεση του Άγιαξ: Ονάνα, Μπλιντ, Ταλιαφίκο, ντε Λιχτ, Σένε (77' Εϊτινινγκ), Ζιγιέχ (87' Λαμπιάντ), Μαζραουί, ντε Γιόνγκ, Χούντελααρ, Τάντιτς (79' ντε Μπέεκ), Νέρες

Τσέλσι: 5Χ5 με χατ-τρικ του Αζάρ

Με φόρα από το 5Χ5 στην Premier League θα πάει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ η Τσέλσι. Οι Μπλε του Μαουρίτσιο Σάρι, με τον Εντέν Αζάρ να κάνει χατ-τρικ, επικράτησαν με 4-1 της Κάρντιφ, με τον Γουίλιαν να χρίζεται επίσης σκόρερ.

Η σύνθεση της Τσέλσι: Κέπα, Νταβίντ Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Μάρκος Αλόνσο, Ρούντιγκερ, Κόβατσιτς (50' Μπάρκλεϊ), Ζορζίνιο, Καντέ, Αζάρ (84' Ζαπακόστα), Ζιρού, Πέδρο (68' Γουίλιαν)

Μπέτις: Όρθια στο Μεστάγια

Η Μπέτις παρουσιάζεται «σφιχτή» μακριά από το Μπενίτο Βιγιαμαρίν με τους «Βερδιμπλάνκος» να παίρνουν το 0-0 μέσα στην έδρα της Βαλένθια, σε ένα παιχνίδι που δυσκολεύτηκαν ξανά στο επιθετικό κομμάτι, αλλά γενικότερα είχαν θετική εμφάνιση.

Η σύνθεση της Μπέτις: Πάου Λόπεθ, Μπαρτρά, Μαντί, Σίντεϊ, Γκουαρδάδο, Φρανθίς, Φίρπο, Κανάλες, Ινούι (63' Χοακίν), Μπουντεμπούζ (77' Λο Σέλσο), Σανάμπρια (68' Σέρχιο Λεόν)

 

Τελευταία Νέα