Ξέπεσε στην Πορτιμονένσε ο Τζάκσον Μαρτίνες

Gazzetta team
Ξέπεσε στην Πορτιμονένσε ο Τζάκσον Μαρτίνες

bet365

Επιστροφή στην Ευρώπη για τον Κολομβιανό επιθετικό, Τζάκσον Μαρτίνες, ο οποίος υπέγραψε στην Πορτιμονένσε και δεν έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενος.

Στην Πορτογαλία γυρίζει ο 32χρονος πλέον, Τζάκσον, ο οποίος εκεί έφτιαξε το όνομά του με τη φανέλα της Πόρτο. Η... ταπεινή ομάδα της Primeira Liga έχει έναν βαθμό σε τέσσερις αγώνες και τα έπαιξε όλα πάνω στον Κολομβιανό για να κρατηθεί στη μεγάλη κατηγορία. Ο Μαρτίνες αναμενόταν το 2015 να γίνει παίκτης της Μίλαν αλλά τελικά προτίμησε την Ατλέτικο η οποία δαπάνησε για να τον κάνει δικό της 42 εκατ. ευρώ. Τελικά οι Rojiblancos κατάλαβαν το λάθος και τον έδωσαν ύστερα από 6 μήνες αντί 35 εκατ. στην Guangzhou Evergrande. Πλέον θα παίξει δανεικός στην Πορτιμονένσε με την ελπίδα ότι θα σώσει κάτι από το φινάλε της καριέρας του και σίγουρα στη φωτογραφία δεν δείχνει και πολύ χαρούμενος γι' αυτό το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα