Δύσκολα ο Νίνης στη Χάποελ Χαντέρα!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Δύσκολα ο Νίνης στη Χάποελ Χαντέρα!

bet365

Ο Σωτήρης Νίνης ξεκίνησε προπονήσεις με την Χάποελ Χαντέρα ωστόσο σύμφωνα με τον ισραηλινό Τύπο είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπογράψει συμβόλαιο αφού έχει συμπληρωθεί ο αριθμός των ξένων παικτών.

Καταλογίστηκε τουλάχιστον μία κόκκινη κάρτα στον αγώνα Έλτσε - Γρανάδα; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Σωτήρης Νίνης εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας μετά την λύση της συνεργασίας του με την Μακάμπι Πετάχ Τίκβα.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος μέσα στο 2018 δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς βρίσκεται από χθες στο Ισραήλ προκειμένου να δοκιμαστεί στη νεοφώτιστη Χάποελ Χαντίρα.

Όπως τονίζεται στον Τύπο της χώρας, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να υπογράψει συμβόλαιο ο Νίνης, αφού έχουν συμπληρωθεί και οι πέντε θέσεις ξένων ποδοσφαιριστών και η Χάποελ Χαντίρα δεν σκοπεύει να προχωρήσει στην απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή.

O μοναδικός τρόπος προκειμένου ο τεχνικός της ισραηλινής ομάδας, Νίσο Αβιτάν να το ξανασκεφτεί θα είναι να δει τον Νίνη να κάνει απίθανα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.

 

Τελευταία Νέα