Ο Ζάιρο θυμήθηκε τον ΠΑΟΚ και τους οργισμένους οπαδούς του

Ο Ζάιρο θυμήθηκε τον ΠΑΟΚ και τους οργισμένους οπαδούς του

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ζάιρο θυμήθηκε τον ΠΑΟΚ και τους οργισμένους οπαδούς του

bet365

Ο Βραζιλιάνος πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, που συνεχίζει στη Χάιντουκ, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Ιγκόρ Τούντορ και θυμήθηκε τις ημέρες της παρουσίας του στην Τούμπα.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Σαραγόσα - Λα Κορούνια, αν ο Αλβάρο Βάθκεθ σημειώσει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τον περασμένο Ιούλιο η Χάιντουκ υπέγραψε με τον Βραζιλιάνο πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ συμβόλαιο δύο χρόνων (με προοπτική ακόμη ενός έτους), με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό να σκοράρει πρόσφατα το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας στην εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) απέναντι στη NK Σλάβεν.

Το ξεκίνημα για την πρώην ομάδα του νυν Διευθυντή ανάπτυξης ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, δεν είναι ενθαρρυντικό καθώς μετά από τις πρώτες έξι αγωνιστικές παραμένει χωρίς νίκη, μετρώντας 4 ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ έχει αποκλειστεί και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κροατική ιστοσελίδα (slobodnadalmacija.hr) ο Ζάιρο αναφέρθηκε και στο διάστημα της παρουσίας του στο «Δικέφαλο», όπου την πρώτη χρονιά είχε προπονητή τον Κροάτη Ιγκόρ Τούντορ.

«Το πρωτάθλημα της Κροατίας μπορεί να είναι λίγο καλύτερο από το σλοβάκικο και στο ίδιο επίπεδο με το ελληνικό, αλλά γενικά είναι ένα καλό πρωτάθλημα. Στον ΠΑΟΚ, είχα προπονητή τον Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος έχει περάσει και από τον πάγκο της Χάιντουκ. Δεν είχα προβλήματα μαζί του, όπως και με όλους τους προπονητές μου. Το ίδιο και η ατμόσφαιρα στην ομάδα και η υποδοχή που συνάντησα στην Χάιντουκ. Απλά εκεί οι οπαδοί ήταν οργισμένοι λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων. Είχα την ατυχία να τραυματιστώ και να μείνω εκτός για πέντε μήνες», υποστήριξε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής.

 

Τελευταία Νέα